kanaryamustafa Üye Konu Sahibi capadent' Alıntı: n82 de de çok kasıyor.ilki hd olmasına rağmen çok akıcı oynanabiliyor.bu oynanmıyor Genişletmek için tıkla ... evet bendede öyle oluyor çaresi bulamadım başka deneyipde rahat oynayan varsa bildirsin --------------- Ekleme --------------- İşte giriştede koydum ama burayada koyayım dedim rahat çalışyor ben denedim uzun araştırmalar sonuç getirdi uzun dediğim 10 dk tekrar hayırlı olsun Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız --------------- Ekleme --------------- Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
capadent' Alıntı: n82 de de çok kasıyor.ilki hd olmasına rağmen çok akıcı oynanabiliyor.bu oynanmıyor Genişletmek için tıkla ... evet bendede öyle oluyor çaresi bulamadım başka deneyipde rahat oynayan varsa bildirsin --------------- Ekleme --------------- İşte giriştede koydum ama burayada koyayım dedim rahat çalışyor ben denedim uzun araştırmalar sonuç getirdi uzun dediğim 10 dk tekrar hayırlı olsun Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız --------------- Ekleme --------------- Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
rapman Üye teşekkürler --------------- Ekleme --------------- oyun güzel ama N95'te bile çok pis kasıyor.nedendir anlamadım
teşekkürler --------------- Ekleme --------------- oyun güzel ama N95'te bile çok pis kasıyor.nedendir anlamadım