klongs Üye Rambo_FT' Alıntı: Androidde geri dönemiyorum, Xperia'lar için tek flaş programı var o da bozuk ROM dosyalarını görmüyor. Genişletmek için tıkla ... zipten çıkardınmı zipten çıkarmazsan görmez
Rambo_FT' Alıntı: Androidde geri dönemiyorum, Xperia'lar için tek flaş programı var o da bozuk ROM dosyalarını görmüyor. Genişletmek için tıkla ... zipten çıkardınmı zipten çıkarmazsan görmez
symbian.forever Üye Rambo_FT' Alıntı: Androidde geri dönemiyorum, Xperia'lar için tek flaş programı var o da bozuk ROM dosyalarını görmüyor. Genişletmek için tıkla ... Androidin acı sonu
Rambo_FT' Alıntı: Androidde geri dönemiyorum, Xperia'lar için tek flaş programı var o da bozuk ROM dosyalarını görmüyor. Genişletmek için tıkla ... Androidin acı sonu
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi symbian.forever' Alıntı: Androidin acı sonu Genişletmek için tıkla ... Yeah
symbian.forever Üye Rambo_FT' Alıntı: Yeah Genişletmek için tıkla ... Kaptan beni faceden eklesene - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Rambo_FT' Alıntı: Yeah Genişletmek için tıkla ... Kaptan beni faceden eklesene - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi klongs' Alıntı: zipten çıkardınmı zipten çıkarmazsan görmez Genişletmek için tıkla ... Zipte değil ki, FTF dosyası? - - - Eklendi - - - symbian.forever' Alıntı: Kaptan beni faceden eklesene - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Yüzüm yok
klongs' Alıntı: zipten çıkardınmı zipten çıkarmazsan görmez Genişletmek için tıkla ... Zipte değil ki, FTF dosyası? - - - Eklendi - - - symbian.forever' Alıntı: Kaptan beni faceden eklesene - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Yüzüm yok
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi symbian.forever' Alıntı: nasıl yüzün yok Genişletmek için tıkla ... Face = Yüz Face'm yok = Yüz'üm yok. Troll
symbian.forever' Alıntı: nasıl yüzün yok Genişletmek için tıkla ... Face = Yüz Face'm yok = Yüz'üm yok. Troll
symbian.forever Üye Rambo_FT' Alıntı: Face = Yüz Face'm yok = Yüz'üm yok. Troll Genişletmek için tıkla ... Sana bi tane yüz alalım o zaman
Rambo_FT' Alıntı: Face = Yüz Face'm yok = Yüz'üm yok. Troll Genişletmek için tıkla ... Sana bi tane yüz alalım o zaman
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi symbian.forever' Alıntı: Sana bi tane yüz alalım o zaman Genişletmek için tıkla ... Aslında var ama bütün kişisel bilgilerimi kaldırmışım Rambo FT diye geçiyor FB'de
symbian.forever' Alıntı: Sana bi tane yüz alalım o zaman Genişletmek için tıkla ... Aslında var ama bütün kişisel bilgilerimi kaldırmışım Rambo FT diye geçiyor FB'de
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi symbian.forever' Alıntı: ooooof ulan of Genişletmek için tıkla ... Ağla açılırsın