Gitmek Gerekti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Gitmek Gerekti
Evet ben de gidiyorum. Zaten sanal illetini bırakmaya çalışırken bir arkadaşın da vesile olmasıyla bu kararımı netleştirdim. Gerçi maxicepi ben chat sayfaları gibi görmedim hiç ama olsun çok zaman gidiyor. Yakın bir zamanda toz olurum buradan. Bir hoşçakal derim sizlere de merak etmeyin. Kimse kendini suçlu hissetmesin hatta suçlu hisseden olursa da tam tersine mutlu olsun çünkü daha önemli işlerim var.

Tepkiler: frk uzn ve Tuba.Erva

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Haklısın forum siteleri bayağı bi zaman götürüyor. Bazen iş kontrolden çıkıyor. Mühim olan forum sitelerini kontrollü kullanabilmek.

Hayatında başarılar

Konu Sahibi
Ne kadar uzatmışım. Ne gerenk varsa. Okumayın zaten hepsini bunu okuyun yeter. Kısa öz gideceğim zaten şimdiden hoşçakalın yani

----------Eklendi @ 15:59:51 ---------- Yazıldı @ 15:58:36 ----------

Birkaç konu açtım bir halt oldum sandım onun için pek kontrol olmuyor

bende 2 gün yoktum . Forumda uzaklaş butonuna tıklayıp orda 2 gun seçtım.
sebebi :kişisel nedenler ve hayatta yolunda gitmeyen işler.Bazılarının forumda degişik yerlere gelmesi . v.s
yarım saat önce açıldı hesabım .

maxicep i herşeyden çok seviyorum.Ama saatler burada takılınca (ortalama 15 saat) bazı işler yolunda gitmiyor.Benimde işlerim var. forumu kapatamıyorum. Kapatmayı ögrene kadar arada sırada 2 günlük ban atcam kendime.Maxicep e meydan okumak degil derdim. Maxicep ten kurtulmak istemiyorum.Amam kendiem çeki düzen vermem lazım .

işte böyle kardeşim

mstf_l

Üye
bende gecen gittim 6 gun herkes ceza almıs sandı s60v3 tekiler ama kendime hakim olmayı ogrendim okulda bile en kucuk bir telefon isini yapmadım iyi oldu tatil yaptım

Arada insanın canı sıkılıyor bırakayım diyor ama olmuyor icinde elktrik olan hersey sanki ben icin labaratuarda bile dinamolarla lambalarla ugrasıyom bazen kaptırınca teneffuslerde oraya gidiyoz biseyler yapmaya

Neyse kafa utulemeyeyim gitceksen gule gule arada gel hack konusunada biz bakarız

Anıl abi sende hosgeldin

Konu Sahibi
yok gitmekten kasıt aslında konularla uğraşmayacağım. birşeye ihtiyacım olursa girip alıp çıkacağım gibi görünüyor. chat sayfası değil ki burası bi gidince geri girmeyesin.

Konu Sahibi
karışığım biraz Hacı bakalım birşeyler yapıp rahtalatmam lazım kendimi

çağırmamı istiyor musun? Gideceğim demişsin bende sordum ne zaman

bıkac haftadır aktifsin konularımda özellıkle o vesile ile az cok tanıdım

üzülürüm acıkcası gıttıgınde
cunku can sıkıcı üyelerden bırı deılsın
aksine çok iyi arkadaslıgını gördüm forumda oldugum sürece

yınede kararına saygı duymak düşer bıze gıdıyosan
gitmeden haber verırsen yınede mutlu olurum
gönlünce olsun herşey

Konu Sahibi
Belli olmaz gitmeyebilirim de şu an şizofrenik bir durumdayım bir horoz bul sen bana hacı

mstf_l

Üye
kafan karısıksa bi kac gun ban at telefonu pc yi sadece alt seviye bi kullanıcı olarak kullan rahatlarsın

Konu Sahibi

İşte kıymet bilen, bilinçli ve vergisini ödeyen bir üye böyle olur. Görün de ibret alın. Çok teşekkür ederim. Üstte de yazdığım gibi şizofrenik bir duruma düştüm az önce. Bakayım ses getirebilirsem az olmak suretiyle devam ederim gibi görünüyor.

Tepkiler: frk uzn ve Tuba.Erva
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...