Gitar Programları

emrah_a

Üye
    Konu Sahibi
Gitar Programları
Selam arkadaşlar... symbian 3rd ye uyumlu gitar programları arıyorum gitar akord etme (tuner) ve sony ericsson w810 i de yer alan music mate tarzı programlar lazım bana yardımcı olursanız çok memnun olurum. İyi günler...

Tepkiler: ahtek

digiviz

Üye
yaw arkadaş ben siteye program göndermek istiyorum nasıl göndericem

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşım ben siteye program göndericem ama nasıl bilmiyorum yardımcı olusan sevinirim

emrah_a

Üye
    Konu Sahibi
yaw arkadaş ben siteye program göndermek istiyorum nasıl göndericem

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşım ben siteye program göndericem ama nasıl bilmiyorum yardımcı olusan sevinirim
digiviz yoksa sende program var mı? eğer varsa ve siteye gönderemiyorsan bana mail yoluylada gönderebilirsin... çok memnun olurum gerçekten...

TsuNAm1

Üye
eeee noldu yalanmı oldu programlar ...

Forumda vardı sanıyorum, hatta konuda parantez içinde (akor değil akord) diye yazıyodu hatırlıyorum.

bunu dene bakalım bende sorunsuz çalışıyor

emrah_a

Üye
    Konu Sahibi
Selam Arkadaşlar, yoğun uğraşlar sonucu symbian s60 3rd çalışan gitar akord etme (tuner) programı buldum. Aynı zamanda metronom özelliğide var. İyi günlerde kullanın...

İngilizce Açıklama
Description: VITO Metronome is the easiest way to master your musical skills. Real musicians will be pleased with the stylish aesthetically beautiful interface and different skins. Learn to play evenly and keep in time with this inspiring program with stunning looks.

Main Features

* tunning
* easily switch between preset tempos: Largo, Larghetto, Adagio, Andante, Andantino, Moderato, Allegretto, Allegro, Vivace, Presto, Prestissimo,
* manually set tempo by pressing onscreen buttons or tap the tempo on the screen
* switch between most commonly used measures: 2/4, 3/4, 4/4, 5/8, 3+2, 6/8, 7/8
* set volume within the program
* enjoy different skins

YA adam akıllı bi akord programı koyun yaaa.YAda oyalamayın milleti...

Throndor

Üye
Teşekkürler. Akord olayı bence performanssız çalışıyor ama metronom gayet iyi..

cetinhan

Üye
ilginçbir paylaşım bence bakalım nasıl bir şeymiş

beti_21

Üye
slm arkadaşlar N 3250 için de akord programı var mı?

reeokan

Üye
arkadaslar akord programlarının samsung ta calısanı yokmu

yaaa nokia e65 için bitane bulamıyorum ya akor programi yardım edin millet

Arkadaşımıza Teşşekkür Ederiz.

sertifika süresi geçmiş diyor e65 kullanıyorum yardımcı olabilirmisiniz??

erast

Üye
beyler akort etmek için illaki bi programa gerek yokki çaldığınız bi şarkının ilk giriş notasını baz alarak akortlayabilirsiniz veya ev telefonunun ahizesini kaldırdığınızda siz numara tuşlayana kadar çıkan ses la sesidir onu kullanarak 5. teli ayarlayabilirsiniz sonrada sırasıyla diğerlerini 5. tele göre akortlarsınız. tavsiye ederim.bi süre sonra akort cihazına bile gerek kalmıycak

ya özellikle s40 için gitar tuner çok önemli yardım edenlerden şimdiden Allah razı olsun