asigsasi Üye Konu Sahibi SCaRy_NighTmaR' Alıntı: acaba bununda birgün desteği kesilirmi (inşallah kesilmez) Genişletmek için tıkla ... kesilir ise buda var [qooApps] qooWeather Widget v5.0(0) Symbian^3 Signed - MaxiCep
SCaRy_NighTmaR' Alıntı: acaba bununda birgün desteği kesilirmi (inşallah kesilmez) Genişletmek için tıkla ... kesilir ise buda var [qooApps] qooWeather Widget v5.0(0) Symbian^3 Signed - MaxiCep
- S.O.U.L.F.L.Y - Üye asigsasi' Alıntı: kesilir ise buda var [qooApps] qooWeather Widget v5.0(0) Symbian^3 Signed - MaxiCep Genişletmek için tıkla ... bunun yanlış gösterdiğini düşünüyorum DeV/AsA' Alıntı: Kaliteli program, fakat arka planda sürekli çalıştığı için kaldırmıştım. Genişletmek için tıkla ... ekranda uygulamanın witgeti olursa çalışır (witgeti kaldır çalışmasın).
asigsasi' Alıntı: kesilir ise buda var [qooApps] qooWeather Widget v5.0(0) Symbian^3 Signed - MaxiCep Genişletmek için tıkla ... bunun yanlış gösterdiğini düşünüyorum DeV/AsA' Alıntı: Kaliteli program, fakat arka planda sürekli çalıştığı için kaldırmıştım. Genişletmek için tıkla ... ekranda uygulamanın witgeti olursa çalışır (witgeti kaldır çalışmasın).
asigsasi Üye Konu Sahibi SCaRy_NighTmaR' Alıntı: bunun yanlış gösterdiğini düşünüyorum ekranda uygulamanın witgeti olursa çalışır (witgeti kaldır çalışmasın). Genişletmek için tıkla ... her iki uygulamayı yükleyip test edebilirsin
SCaRy_NighTmaR' Alıntı: bunun yanlış gösterdiğini düşünüyorum ekranda uygulamanın witgeti olursa çalışır (witgeti kaldır çalışmasın). Genişletmek için tıkla ... her iki uygulamayı yükleyip test edebilirsin
- S.O.U.L.F.L.Y - Üye asigsasi' Alıntı: her iki uygulamayı yükleyip test edebilirsin Genişletmek için tıkla ... dışarısı çok soğuktu bu 45 derece gösteriyodu acaba siz denedinizmi ?
asigsasi' Alıntı: her iki uygulamayı yükleyip test edebilirsin Genişletmek için tıkla ... dışarısı çok soğuktu bu 45 derece gösteriyodu acaba siz denedinizmi ?
asigsasi Üye Konu Sahibi SCaRy_NighTmaR' Alıntı: dışarısı çok soğuktu bu 45 derece gösteriyodu acaba siz denedinizmi ? Genişletmek için tıkla ... bende sıkıntı yok Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
SCaRy_NighTmaR' Alıntı: dışarısı çok soğuktu bu 45 derece gösteriyodu acaba siz denedinizmi ? Genişletmek için tıkla ... bende sıkıntı yok Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- S.O.U.L.F.L.Y - Üye asigsasi' Alıntı: bende sıkıntı yok Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... yok abi yanlış anladın bu zaten doğru indirip baktım şunu yanlış düşünüyorum== [qooApps] qooWeather Widget v5.0(0) Symbian^3 Signed - MaxiCep
asigsasi' Alıntı: bende sıkıntı yok Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... yok abi yanlış anladın bu zaten doğru indirip baktım şunu yanlış düşünüyorum== [qooApps] qooWeather Widget v5.0(0) Symbian^3 Signed - MaxiCep
asigsasi Üye Konu Sahibi SCaRy_NighTmaR' Alıntı: yok abi yanlış anladın bu zaten doğru indirip baktım şunu yanlış düşünüyorum== [qooApps] qooWeather Widget v5.0(0) Symbian^3 Signed - MaxiCep Genişletmek için tıkla ... evet hata veriyor sen gismeteo yu kullan
SCaRy_NighTmaR' Alıntı: yok abi yanlış anladın bu zaten doğru indirip baktım şunu yanlış düşünüyorum== [qooApps] qooWeather Widget v5.0(0) Symbian^3 Signed - MaxiCep Genişletmek için tıkla ... evet hata veriyor sen gismeteo yu kullan
- S.O.U.L.F.L.Y - Üye asigsasi' Alıntı: evet hata veriyor sen gismeteo yu kullan Genişletmek için tıkla ... ok
zorbey42 Üye qooweatherII v4.5.0 sürümü doğru çalışıyor arkadaşlar gismeteo ile arasında 1 derece fark ediyor sadece
qooweatherII v4.5.0 sürümü doğru çalışıyor arkadaşlar gismeteo ile arasında 1 derece fark ediyor sadece
asigsasi Üye Konu Sahibi zorbey42' Alıntı: qooweatherII v4.5.0 sürümü doğru çalışıyor arkadaşlar gismeteo ile arasında 1 derece fark ediyor sadece Genişletmek için tıkla ... evet çalışıyor tekrar eski sürümü yükledim
zorbey42' Alıntı: qooweatherII v4.5.0 sürümü doğru çalışıyor arkadaşlar gismeteo ile arasında 1 derece fark ediyor sadece Genişletmek için tıkla ... evet çalışıyor tekrar eski sürümü yükledim