Amaru Shady Üye Konu Sahibi by şarlo' Alıntı: Gidiyorum dedin ya ben de güle güle dedim :-) Genişletmek için tıkla ... . 7 saat geçti. geldim bile
by şarlo' Alıntı: Gidiyorum dedin ya ben de güle güle dedim :-) Genişletmek için tıkla ... . 7 saat geçti. geldim bile
Amaru Shady Üye Konu Sahibi by şarlo' Alıntı: Hahaha ben yeni gördüğüm için öyle yazmıştım.o zaman hoşgeldin :-) Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk. Bu arada en yakın zamanda foto koyacağım. Şu an cepten giriyorum da
by şarlo' Alıntı: Hahaha ben yeni gördüğüm için öyle yazmıştım.o zaman hoşgeldin :-) Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk. Bu arada en yakın zamanda foto koyacağım. Şu an cepten giriyorum da
Amaru Shady Üye Konu Sahibi by şarlo' Alıntı: Aynen ben de cepten giriyorum:-)fotoyu koyunca bakarız artık Genişletmek için tıkla ... umarım öyle olur
by şarlo' Alıntı: Aynen ben de cepten giriyorum:-)fotoyu koyunca bakarız artık Genişletmek için tıkla ... umarım öyle olur
-efşan Üye Pondusss' Alıntı: neden gülüyorsun? Genişletmek için tıkla ... yavv gidiyorum deyince bende başka anladım forumdan falan gidiyosun anladım meğer traş olmaya gidiyomuşun hacı yaa koptum valla hala gülüyorum
Pondusss' Alıntı: neden gülüyorsun? Genişletmek için tıkla ... yavv gidiyorum deyince bende başka anladım forumdan falan gidiyosun anladım meğer traş olmaya gidiyomuşun hacı yaa koptum valla hala gülüyorum
greenmile Üye minoo' Alıntı: Ben saçlarımı kestirince aksine kendimi iyi hissediyorum Genişletmek için tıkla ... 3 numaraya vurdurmuyorsun herhalde pınar
minoo' Alıntı: Ben saçlarımı kestirince aksine kendimi iyi hissediyorum Genişletmek için tıkla ... 3 numaraya vurdurmuyorsun herhalde pınar
Amaru Shady Üye Konu Sahibi Oguzc@N' Alıntı: gitmeden bi resim koy bide gelince bide biz karar verelim Genişletmek için tıkla ... gitmeden çekemedim ama bakayım belki vardır. ----------Eklendi @ 21:30:52 ---------- Yazıldı @ 21:29:30 ---------- greenmile' Alıntı: 3 numaraya vurdurmuyorsun herhalde pınar Genişletmek için tıkla ... ben de 3 numaraya vurmuyorum ----------Eklendi @ 21:32:35 ---------- Yazıldı @ 21:30:52 ---------- pelın_' Alıntı: neden sınır yaptın olesıne guldum benya sac bu Genişletmek için tıkla ... sinir falan yapmadım. Hatta hiç kızmadım sadece meraktan sordum
Oguzc@N' Alıntı: gitmeden bi resim koy bide gelince bide biz karar verelim Genişletmek için tıkla ... gitmeden çekemedim ama bakayım belki vardır. ----------Eklendi @ 21:30:52 ---------- Yazıldı @ 21:29:30 ---------- greenmile' Alıntı: 3 numaraya vurdurmuyorsun herhalde pınar Genişletmek için tıkla ... ben de 3 numaraya vurmuyorum ----------Eklendi @ 21:32:35 ---------- Yazıldı @ 21:30:52 ---------- pelın_' Alıntı: neden sınır yaptın olesıne guldum benya sac bu Genişletmek için tıkla ... sinir falan yapmadım. Hatta hiç kızmadım sadece meraktan sordum
_SiyabeNd_ Üye Ne var ki saçını kestirmekte yakıştırmasını bilirsen istersen 3 numara olsun yine yakıştırır sın
Amaru Shady Üye Konu Sahibi _BaRan_' Alıntı: Ne var ki saçını kestirmekte yakıştırmasını bilirsen istersen 3 numara olsun yine yakıştırır sın Genişletmek için tıkla ... sen de haklısın. Ama ben uzun, dağınık ve dalgalı saçı seviyorum.
_BaRan_' Alıntı: Ne var ki saçını kestirmekte yakıştırmasını bilirsen istersen 3 numara olsun yine yakıştırır sın Genişletmek için tıkla ... sen de haklısın. Ama ben uzun, dağınık ve dalgalı saçı seviyorum.
Amaru Shady Üye Konu Sahibi -Crazy Girl-' Alıntı: Allah iyilğini versin senin Genişletmek için tıkla ... tamam versin. zaten fazla kestirmedim. yakıştı falan da diyolar. bu ara mutluyum
-Crazy Girl-' Alıntı: Allah iyilğini versin senin Genişletmek için tıkla ... tamam versin. zaten fazla kestirmedim. yakıştı falan da diyolar. bu ara mutluyum