.SeRDaR. Üye Konu Sahibi ~ FatoŞ ~' Alıntı: Ve Benim Gidesim Var. Uçsuz Bucaksız Şehirlere ALıp Başımı Gidesim Var.. Genişletmek için tıkla ... gitmek çare değil çare olsaydı yok olur giderdim ama değil işte bir aşkı bırakmak olmuyor. Heleki hic birşey yasanmamıs gibi davranılmıyor.
~ FatoŞ ~' Alıntı: Ve Benim Gidesim Var. Uçsuz Bucaksız Şehirlere ALıp Başımı Gidesim Var.. Genişletmek için tıkla ... gitmek çare değil çare olsaydı yok olur giderdim ama değil işte bir aşkı bırakmak olmuyor. Heleki hic birşey yasanmamıs gibi davranılmıyor.
FatoŞ Üye .SeRDaR.' Alıntı: gitmek çare değil çare olsaydı yok olur giderdim ama değil işte bir aşkı bırakmak olmuyor. Heleki hic birşey yasanmamıs gibi davranılmıyor. Genişletmek için tıkla ... Haklısınnnn Bırakıp Gitmek Kolay Aslında.. Lakn Sevdiklerin Var.. Kıyamadıkların..
.SeRDaR.' Alıntı: gitmek çare değil çare olsaydı yok olur giderdim ama değil işte bir aşkı bırakmak olmuyor. Heleki hic birşey yasanmamıs gibi davranılmıyor. Genişletmek için tıkla ... Haklısınnnn Bırakıp Gitmek Kolay Aslında.. Lakn Sevdiklerin Var.. Kıyamadıkların..
.SeRDaR. Üye Konu Sahibi ~ FatoŞ ~' Alıntı: Haklısınnnn Bırakıp Gitmek Kolay Aslında.. Lakn Sevdiklerin Var.. Kıyamadıkların.. Genişletmek için tıkla ... el üstünde tutulan en çokta beraber yaşanılan bir AŞK var.
~ FatoŞ ~' Alıntı: Haklısınnnn Bırakıp Gitmek Kolay Aslında.. Lakn Sevdiklerin Var.. Kıyamadıkların.. Genişletmek için tıkla ... el üstünde tutulan en çokta beraber yaşanılan bir AŞK var.
.SeRDaR. Üye Konu Sahibi KayraBey' Alıntı: Aşk acısı çekiliyor buralarda Yoksa bana mı öyle geliyor? Genişletmek için tıkla ... eğer bu çekilen acılara aşk tan yana diyosan doğrudur kardeşim.
KayraBey' Alıntı: Aşk acısı çekiliyor buralarda Yoksa bana mı öyle geliyor? Genişletmek için tıkla ... eğer bu çekilen acılara aşk tan yana diyosan doğrudur kardeşim.
FatoŞ Üye .SeRDaR.' Alıntı: el üstünde tutulan en çokta beraber yaşanılan bir AŞK var. Genişletmek için tıkla ... Kırık Bir Aşk Hikayesi..
.SeRDaR.' Alıntı: el üstünde tutulan en çokta beraber yaşanılan bir AŞK var. Genişletmek için tıkla ... Kırık Bir Aşk Hikayesi..
FatoŞ Üye KayraBey' Alıntı: Allah yardım etsin size.Bir ara bana da olmuştu ama şimdi o hallerime gülüyorum... Genişletmek için tıkla ... Sağol Abim Bende Gülüyorum Şimdi
KayraBey' Alıntı: Allah yardım etsin size.Bir ara bana da olmuştu ama şimdi o hallerime gülüyorum... Genişletmek için tıkla ... Sağol Abim Bende Gülüyorum Şimdi
FatoŞ Üye KayraBey' Alıntı: En iyisini yapıyorsun.Gülüp geçeceksin... Genişletmek için tıkla ... haklısın yoksa Zehir Etmeye Gerek yok Bu Cana ..
KayraBey' Alıntı: En iyisini yapıyorsun.Gülüp geçeceksin... Genişletmek için tıkla ... haklısın yoksa Zehir Etmeye Gerek yok Bu Cana ..