burakkk97 Üye Feyzalstyle' Alıntı: şuan n8 de denedim donmuyor ama oyunu çözemedim level atlayamıyorum ne trik bişey Genişletmek için tıkla ... yeteri kadar iyi değilsin demek ki dörde gelmiştim formatlamadan önce
Feyzalstyle' Alıntı: şuan n8 de denedim donmuyor ama oyunu çözemedim level atlayamıyorum ne trik bişey Genişletmek için tıkla ... yeteri kadar iyi değilsin demek ki dörde gelmiştim formatlamadan önce
seri Üye senede 1 uygulama oda sorunlu parayı bulur bulmaz deişecem artık (emeğe saygımız var teşekkürler )
FastBreaker Üye ben baya ilerledim 12 de falanım,o topladıgınız paralarla özellik alabilirsiniz storedan. ama sarı olan değil gri olan paralarla
ben baya ilerledim 12 de falanım,o topladıgınız paralarla özellik alabilirsiniz storedan. ama sarı olan değil gri olan paralarla
Yigit315 Üye 603'de oyuna giriyorum sonra start diyorum donup kalıyor. müzik çalıyor ama start ekranında kalıyor bilginize. Paylaşım için teşekkürler
603'de oyuna giriyorum sonra start diyorum donup kalıyor. müzik çalıyor ama start ekranında kalıyor bilginize. Paylaşım için teşekkürler
R58 Üye Yigit315' Alıntı: 603'de oyuna giriyorum sonra start diyorum donup kalıyor. müzik çalıyor ama start ekranında kalıyor bilginize. Paylaşım için teşekkürler Genişletmek için tıkla ... arkadaşım fp1 modellere uyumlu deyil malesef.
Yigit315' Alıntı: 603'de oyuna giriyorum sonra start diyorum donup kalıyor. müzik çalıyor ama start ekranında kalıyor bilginize. Paylaşım için teşekkürler Genişletmek için tıkla ... arkadaşım fp1 modellere uyumlu deyil malesef.
hsynurk Üye Çok güzel oyun. güncellemesi hakkında bilgisi olan var mı ? Bende de kitlenme ve oyundan atma sorunu var da !
Çok güzel oyun. güncellemesi hakkında bilgisi olan var mı ? Bende de kitlenme ve oyundan atma sorunu var da !
R58 Üye hsynurk' Alıntı: Çok güzel oyun. güncellemesi hakkında bilgisi olan var mı ? Bende de kitlenme ve oyundan atma sorunu var da ! Genişletmek için tıkla ... şuan için yeni sürümü cıkmadı.
hsynurk' Alıntı: Çok güzel oyun. güncellemesi hakkında bilgisi olan var mı ? Bende de kitlenme ve oyundan atma sorunu var da ! Genişletmek için tıkla ... şuan için yeni sürümü cıkmadı.
S.E.C.R.E.T Üye - - - Eklendi - - - bu arada belle refresh'te yüklerken sistem hatası alıyorum yardım edebilecek var mı?
- - - Eklendi - - - bu arada belle refresh'te yüklerken sistem hatası alıyorum yardım edebilecek var mı?
ErSin9006 Üye İndirme hatası diyor evols cfw kullanıyorum 603 Eklendi...... Yükleme yaparken telefon internetinin açık olması gerekiyor arkadaşlar saolun Eklendi..... herhangi bir tuşa basınca gidiyor gençler
İndirme hatası diyor evols cfw kullanıyorum 603 Eklendi...... Yükleme yaparken telefon internetinin açık olması gerekiyor arkadaşlar saolun Eklendi..... herhangi bir tuşa basınca gidiyor gençler