Geri Döndüm - Yeni Planım ve bundan sonra yapacaklarım | Çok büyük değişiklikler var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ByKatre

Üye

O Zaman Osmanlı Yapım Ekibi

- - - Eklendi - - -

O Zaman Osmanlı Yapım Ekibi

Türe

Üye
bence şu tuğraya uygun bişey bulmalıyız Amblemimiz de tuğra olur hem

Türe

Üye
Tamam ben arkadaşlara da sorayım bugün abi

NoNamedBrothers ismi türklerin grub isimlerinden biridir.Bunu ilk ben kullanmıştım.Buraya tavsiye ederim.Daha sonra Türk yıldızları felan olabilir ama karar sizin.

bencede uploaded iyi değil; zippyshare veya google drive hesaplarını kullanmak daha mantıklı

- - - Eklendi - - -

Bir önerin var mı?

Pirzola Corporation şaka şaka... "önden giden atlılar" nasıl veya "the leading force"

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
NoNamedBrothers ismi türklerin grub isimlerinden biridir.Bunu ilk ben kullanmıştım.Buraya tavsiye ederim.Daha sonra Türk yıldızları felan olabilir ama karar sizin.

İsimsiz Kardeşler olabilir mi? Bu daha çok hoşuma gitti

Son Tuğra iyi

bencede uploaded iyi değil; zippyshare veya google drive hesaplarını kullanmak daha mantıklı

- - - Eklendi - - -

Pirzola Corporation şaka şaka... "önden giden atlılar" nasıl veya "the leading force"

İngilizce isim istemiyorum. Hepimiz Türkçe biliyoruz ekibin adı da böyle olmalı. Yani Türkler ekip kuruyor ama özenti olmasın diye özellikle İngilizce istemiyorum.

Önden giden atlılar olmadı

Türe

Üye
Aaa evet son tuğra güzel

MrTech

Üye
TheError'da Olabilir

ByKatre

Üye
Son Tuğra Ekibi Bence Süper Karar Verelim Okullar Başlayana Kadar Bir Şeyler Yapalım

sanki bana biraz olduda olmadı gibi geldi

MrTech

Üye
Son Tuğra Ne La The Lord Of Tuğra Daha İyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...