BYFECI Üye Konu Sahibi -Akıncı' Alıntı: 1 liram eksikti sağolun Genişletmek için tıkla ... Ne demek efendim tekrardan bekleriz. İşte hep ne diyoruz büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden akranlarımızın yanaklarından öperiz. Bir gereksizler yarışıyor programının daha sonuna geldik. Sizde bizimle yarışmacı olmak istiyorsanız irtibat başvurun. Hoşçakalın.
-Akıncı' Alıntı: 1 liram eksikti sağolun Genişletmek için tıkla ... Ne demek efendim tekrardan bekleriz. İşte hep ne diyoruz büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden akranlarımızın yanaklarından öperiz. Bir gereksizler yarışıyor programının daha sonuna geldik. Sizde bizimle yarışmacı olmak istiyorsanız irtibat başvurun. Hoşçakalın.
codblackops2 Üye sizinle yarışmak bir zevkti . Burdan amcama , halama, teyzelerime, eniştelerime , kuzenlerime selamlar söylüyorum
sizinle yarışmak bir zevkti . Burdan amcama , halama, teyzelerime, eniştelerime , kuzenlerime selamlar söylüyorum
BYFECI Üye Konu Sahibi codblackops2' Alıntı: sizinle yarışmak bir zevkti . Burdan amcama , halama, teyzelerime, eniştelerime , kuzenlerime selamlar söylüyorum Genişletmek için tıkla ... Yarışma biteli asır oldu - - - Eklendi - - - Bu arada yarışma hafta içi hafta sonu hergün.
codblackops2' Alıntı: sizinle yarışmak bir zevkti . Burdan amcama , halama, teyzelerime, eniştelerime , kuzenlerime selamlar söylüyorum Genişletmek için tıkla ... Yarışma biteli asır oldu - - - Eklendi - - - Bu arada yarışma hafta içi hafta sonu hergün.
BYFECI Üye Konu Sahibi Umur dağlar' Alıntı: En büyük gereksiz o ama Genişletmek için tıkla ... Büyük olduğu için listeye sığmadı
Umur dağlar' Alıntı: En büyük gereksiz o ama Genişletmek için tıkla ... Büyük olduğu için listeye sığmadı
-Emre Üye metin bence o bir lirayı bes yuze çevirip ona verelim - - - Eklendi - - - [h=4]Bu konuyu son 30 günde, 17 üye okudu:[/h] u_cosar, umitgul18, paradox07, OPC, Süleyman, MrExpert, emre641996, beytullah6767, BYFECI, hikmet366, .TremmerT., skenderbeu_rks
metin bence o bir lirayı bes yuze çevirip ona verelim - - - Eklendi - - - [h=4]Bu konuyu son 30 günde, 17 üye okudu:[/h] u_cosar, umitgul18, paradox07, OPC, Süleyman, MrExpert, emre641996, beytullah6767, BYFECI, hikmet366, .TremmerT., skenderbeu_rks