caglet Üye Olmek isteyen daha basit yolları denesin bence 5 dakika gözümü yoramam bunun için ----------Eklendi @ 14:50:27 ---------- Yazıldı @ 14:50:03 ---------- Herkes ölmiyiceğini bile bile oturup 5 dakika bu resme bakmıstır kesin haa bende dahil D:
Olmek isteyen daha basit yolları denesin bence 5 dakika gözümü yoramam bunun için ----------Eklendi @ 14:50:27 ---------- Yazıldı @ 14:50:03 ---------- Herkes ölmiyiceğini bile bile oturup 5 dakika bu resme bakmıstır kesin haa bende dahil D:
nabak la Üye zaaaa xde ben valla link gönderdiler ya bakmadım korktum aga 9 yaşındayım ya abicim korkunçmu o resim bakıyım mı
zaaaa xde ben valla link gönderdiler ya bakmadım korktum aga 9 yaşındayım ya abicim korkunçmu o resim bakıyım mı
AKATLI Üye Dolgore' Alıntı: Hocam yaklasık 8 dakikadır bakıyorum fakat hala hayattayım bi yerde yanlışmı yaptım acaba Genişletmek için tıkla ... aga ben resme bakmaktan değil senin yoruma gülmekten öldüm , 10 numarasın
Dolgore' Alıntı: Hocam yaklasık 8 dakikadır bakıyorum fakat hala hayattayım bi yerde yanlışmı yaptım acaba Genişletmek için tıkla ... aga ben resme bakmaktan değil senin yoruma gülmekten öldüm , 10 numarasın