Tuba.Erva
Üye
-
Konu Sahibi
-
akif sana pm ile döncemposetli kadinin sirriiiibişey anlayan varsa tercume edebılırmı ?
bişey anlayan varsa tercume edebılırmı ?
mobilim pcden girince duzenlycem konuyu.dHislerime tercüman olan bi cevap
yok cok kolayda bosluk brakarak yazsamda bazen birbirine giriyo harflerbenn iphoneye takaym hattimi en iyisizor oluyodur c5-03 ten yazması
pcye gecince duzenlycem zaten.d hala posetlerde ne vardi merak ediyorum 30 poset rahat tasimistr.dbence bundan cok ıyı yazı dızısı olur. Tuba abla senden bu konu hakkında cızgı roman tarzında bır calısma beklıyorum.
cook sogukkanliydi olabilir.O_oadam kesip posetlere doldurmus olmasın
cook sogukkanliydi olabilir.O_o
PC ye geçince konuyu düzenleme bence direk yenisini açmobilim pcden girince duzenlycem konuyu.d
tamam olurPC ye geçince konuyu düzenleme bence direk yenisini açgereksizlerde nasılsa, yazıyı bide komple okudum açayip duygu
Valla şuan okurken daha doğrusu tercüme ederken, ve hiçbişey anlamazken kanım dondu resmentamam olur: kaniniz donacakk cok guzel accam :
Valla şuan okurken daha doğrusu tercüme ederken, ve hiçbişey anlamazken kanım dondu resmenbundan kötü olamaz heralde
gercekkkkk.O_ohııııııı çok korkunçlu hikaye
Valla şuan okurken daha doğrusu tercüme ederken, ve hiçbişey anlamazken kanım dondu resmenbundan kötü olamaz heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?