GeRÇek SeVgİ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nillowa

Üye
    Konu Sahibi
GeRÇek SeVgİ..
Bunlara para kazanmak eğlenmek gibi olur....Ve zamanlarını bu şekilde tüketirler....Sonuçta para eksenli hayat insanları bencilleştirir, bencillik yalnızlaştırır, yalnızlaşmanın intikamını insanlar birbirlerinden alırlar....İşte bu da karşılıksız iş yapmamak olur...Arada çıkarlar söz konusu olduğunda ilişkiler bozulur çözülür..Ve herkes kendi yalnızlığını yaşar sonuç mutsuzluk...Etrafımız menfaat ortakları ile dolu..Eğer ayağınız bir anlık sürçse hemen diğerleri bu durumdan faydalanmanın yollarını arar..Bu yüzden insan dostunu iyi seçmeli..Siz düşünce sizi kaldıracağını düşündükleriniz size tekme atabilir siz düşünce size tekme vuracağını düşündükleriniz ise sizi kaldırabilir..Her ele el vermemek gerekir..

Ve gerçek sevgiler çünkülü eğerli değildir rağmenlidir...seni seviyorum çünkü güzelsin zenginsin..eğer bana ev araba alırsan seni severim..Yada seni herşeyine rağmen seviyorum demek sevmenin en güzelidir..Şartsız şurtsuzdur...Geçek sevgi fedakarlık ister...Yürekten sevmek böyle olur..Yoksa öteki türlüsü sahte olurki hemen fakedilir...

Alıntı

Tepkiler: loss_pain, Crispy57 ve kol@j

kol@j

Üye
Ve gerçek sevgiler çünkülü eğerli değildir rağmenlidir

işte bunu sevdim kardeş sağol

Nillowa

Üye
    Konu Sahibi
bende orayı sewiorum arkadaşım rica ederim

Crispy57

Üye
( Ve gerçek sevgiler çünkülü eğerli değildir rağmenlidir )
evet bu bölüm gerçekten en güzel yeri..

Nillowa

Üye
    Konu Sahibi
Katılıorum

Nillowa

Üye
    Konu Sahibi
bişey değil ne demek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...