Haber Gerçek Sekiz Çekirdekli Işlemci Içeren Ilk Akıllı Telefon “umi X2s” Duyuruldu

-Emre

Üye
arada mtk lafı geçmiş isterse 100 çekirdek olsun hayatta almam

Tepkiler: .caner.

.caner.

Üye
Tasarım tamamen s4 sadece sanal tuşlar var.

mtk yapıyorsa uzak durun direk çin çinin hası olur kendileri

Haberi oku.Bırakın arkadaş fanboylugu.Koskoca samsung telefonlarda mtk işlemci kullanılmaya başladıgında da aynısını dersiniz çin malı diye.Sizin zihniyeti degiştirmek mümkün degil.

Son düzenleme:

caglar b

Üye
4 çekirdek bile yeterli aslında

Öyle olsa ne yazar , 4çekirdek ile zaten mac deneyimi sunuyo

KayraBey

Üye
Aynı şeyi Samsung kullanıcılarıda yapabiliyor.

İnsanları tercih ettikleri markalara göre ayırmayın isterseniz.
Ben yapmıyorum mesela. S2 çıktığı zaman beğendim. S3 çıktı fazla etkilenmedim. S4 ise hiç hoşuma gitmedi. Note3 te öyle... ama lg g2 çok hoşuma gitti. Yani ben kendimce güzel olana güzel derim güzel değilse de guzel değil derim.

Tepkiler: HighCore, boran9999 ve Invoke

smh60

Üye
samsungdan soğumaya başladım

Seglopsi

Üye
bence tamamen göz boyamaktan başka bişey değil. şuanda telefonların performanslarında gpu'lar daha etkin. önümüzdeki 2-3 yıl için çalışan 8 çekirdek yerine big-little 2+2 çekirdekli bir cpu'yu her zaman tercih ederim.

tek çekirdekli n9'umla "aynı anda ve çalışan" 40 tane uygulama açarım. üstelik overclock bile yapmadan.

PriZm

Üye
68 uygulama açmıştım bu şekilde daha önce.Neyse konu N9 ile ilgili değil.

Tepkiler: Dede
Bundan 10-15 yıl önce çift çekirdekli işlemciler çıkıyor denildi aynı bu tartışmalara o zaman şahit olmuştum. Mutlaka yararlı olacaktır teknoloji inanılmaz bir ivmeyle ilerliyor takip etmek çok zor

fk555897

Üye
8 çekirdek önemli değil. Önemli olan işlemcinin hızı. Snapdragon 800 bu işlemciden kat kat daha hızlı çalışır. Ayrıca uygulama üreticilerinin desteği de önemli.

Anil-D

Üye
Bu cihaz hizlanirmi sarjda cok yer

Dandiktir bu fiyatı falan çok ucuz.