karayel90
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bende iki arada bi derede kaldım SII yi satmak istemiyorum ama bu cihazııda almak istiyorum.Cepte 5 kuruş para yok
bu fiyata alınabilecek bu özellikte başka bir telefon yokben almazdım bu cihazı
bu fiyata alınabilecek bu özellikte başka bir telefon yok
performans kamera ekran vs hiç bir sorunu yok zaten tek eksiği dediğiniz gibi marka olmaması. Ben temmuz ayında bu cihazdan bir tane alabilirimTek sıkıntı markatabiki de bu ürünü Samsung yada LG yapsa 700 TL olur.
- - - Eklendi - - -
Videoyu izleyince benden bir + almayı başardı
marka ve güncelleme desteğinden dolayı almazdım
performans kamera ekran vs hiç bir sorunu yok zaten tek eksiği dediğiniz gibi marka olmaması. Ben temmuz ayında bu cihazdan bir tane alabilirim
büyük ihtimal 4.3 güncellemesi alacaktır en kötüdonanımın ne kadar yüksek olursa olsun güncelleme ve stabilite için güncelleme gelmeyince telefon ölü doğar
ben ciddi ciddi kesin alacağım herhalde.Bu akşam Mesut Çevik detaylı bir inceleme yapacakmış onun videosunu bekliyor herkes.Cihazın ekranı yeter bence tek başınaZaten bu cihazı alcaksan güncelleme beklemiyeceksinHalen 2.3.6 sürümleri kullanılırken 4.2 sürümü bu cihazı baya bi idare eder.1.2 Dört çekirdek işlemci ise bu fiyata fevkalade
- - - Eklendi - - -
Bende Wawe 2 mi satıp bundan alabilirim
ben ciddi ciddi kesin alacağım herhalde.Bu akşam Mesut Çevik detaylı bir inceleme yapacakmış onun videosunu bekliyor herkes.Cihazın ekranı yeter bence tek başına
güncellemede sıkıntı olmaz da arıza çıkarsa 1 ay telefon bekle...donanımın ne kadar yüksek olursa olsun güncelleme ve stabilite için güncelleme gelmeyince telefon ölü doğar
zaten çok sattı şuanda hiçbir yerde stok kalmadı tüm cihazlar satıldı yeni parti üretimleri bekliyor herkesyetkili servisi yok ki doğru düzgün yoksa çok satardı bu telefon
zaten çok sattı şuanda hiçbir yerde stok kalmadı tüm cihazlar satıldı yeni parti üretimleri bekliyor herkesdaha cihaz çıkalı 1 hafta olmasına rağmene hemen tükendi heryerde
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızMesut Çeviğin detaylı inceleme videosu çıktı izleyebilirsiniz
donanımın ne kadar yüksek olursa olsun güncelleme ve stabilite için güncelleme gelmeyince telefon ölü doğar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?