General Mobile Discovery Root-rom Ve Custom Romlar

lucyy77

Üye
orjinal rom un linkine bi bakarmısın dosya bulunamadı diyor .

beehzat

Üye
Arkadaşım bu canvas rom 16 gb için uyumlu mu acaba teşekkür ederim.

Tepkiler: muslumcu46
    Konu Sahibi
[quobe="beehzat, post: 6718699, member: 832203"]Arkadaşım bu canvas rom 16 gb için uyumlu mu acaba teşekkür ederim.[/quote]
Tam bilmiyorum ama araştırın

aosman61

Üye
teşekkürler çok iyiye benziyo, keşke stock çu olmasaydım

Konu Sahibi
quote="aosman61, post: 6733066, member: 2255146"]teşekkürler çok iyiye benziyo, keşke stock çu olmasaydım[/quote]
En iyisi stock rom

Framaroot ile root yapmaya çalıştığımda şu hatayla karşılaşıyorum: "failed try another exploit if available error #6" hatası veriyor yardımcı olabilir misiniz ne olursunuz sinirden telefonu kıracağım...

dogu73

Üye
Azıcıkta rom konulsa tadından yenmez. Elinize sağlık

Beyler not 3 romdan orjinal roma dondum ama not3 yaziyor acilirken bundan nasil kurtulcam yardimlariniz için teşekkürler BekliyorumBeyler not 3 romdan orjinal roma dondum ama not3 yaziyor acilirken bundan nasil kurtulcam yardimlariniz için teşekkürler Bekliyorum
direkt sd kartta olacak dosya içine atma

Eline sağlık ustaa bir d benim bu diacovery 16 lik ta android KitKat varrom atacaktim recovery e girmez oldu telefon yaa. bi turlu Cwm ya da orijinal recovery yukleyemedim yardımcı olabilir misiniz

bende şöyle bi sorun var framaroot ile root yaptım mobileuncletolsu yükledim recorvry update diyorum recorvery.img dosyasını secip tamam diyorum please root your android first diye bi uyarı alıyorum bu sorunu nasıl çözecez acaba

Bence cihazı rootlamaya gerek yok ama gene de çok teşekkürler.

Rootladım ama bu seferde cwm kurulmuyo mobileuncle tools ve discovery costumuzer programlarını denedim ikiside işe yaramadı

Konu Sahibi
Rootladım ama bu seferde cwm kurulmuyo mobileuncle tools ve discovery costumuzer programlarını denedim ikiside işe yaramadı

google a philz touch recovery yazın o recoveryi indirip mobil uncle tools ile yüklemeyi deneyin, yine olmazsa özel mesaj yolu ile sorunu tekrar belirtin

google a philz touch recovery yazın o recoveryi indirip mobil uncle tools ile yüklemeyi deneyin, yine olmazsa özel mesaj yolu ile sorunu tekrar belirtin
o recovery phriz i mobile uncle tools kurmazsa flashify apk si google play de var onla deneyin

gione e3 serisi olarak geçiyor hocam .

Bende gerekeni yaptın hocam rica ederim ağzınıza sağlık

Merhaba arkadaşlar g.m.d 16 gb telefona süpersu yüklüyken orijinal recoveriyden orijinal romu yüklemeye çalıyordum ve recoveriyde siliniyor uyarısı geldi bataryayı çıkarıp taktığımda dahi açınca recvrye girim siliniyor uyarısı geliyordu bende flash tool ile orijinal rom yüklemeye çalıştım bir form sitesinden gerkli program ve romu indirdim ve oradaki yolu izledim ordaki arkadaş preloader çentiğini kaldırmamız gerektiğini yazmamış ve romu attıktan sonra telefon hiç bir şekilde açılmadı açma tuşuna bastığımda ekranda hiç bir tepki vermiyordu falshta atmıyor hata vveriyordu fakat yine bir formdan indirdiğim flash vasıtası ile orijinal preloaderi yükledim şidi telefon açılıyor ilk discoveriy logoda donuyor 1 er dk arayla haften bir kıpırtı olur gibi olup tekrar ilk logoda tkılı kalıyor recoeriye de giremiyorum sitelerden bulduğum romların hepsini denedim telefoncu 2 gün uğraştı çözüm bulamadı bu telefon sizde düzelirmi ürün yurtdışı neyapmalıyım lütfen bana yardımcı olun

reloqram

Üye
Göz takibi olayında hata veriyor kapatıyor ve ARKA KAMERA AÇILMIYOR + KAMERA YÜKLÜ DEĞİL GARDAŞ

Son düzenleme:
Göz takibi olayında hata veriyor kapatıyor ve ARKA KAMERA AÇILMIYOR + KAMERA YÜKLÜ DEĞİL GARDAŞ
Kamera yüklü bazi cihazlarda kamera lenssi degiaik olduğundan dolayı kamera calismiyo yada menüde gozukmuyo bunun için pittech forumda ayri fix yapildi şuan kullaniliyor

reloqram

Üye
Kamera yüklü bazi cihazlarda kamera lenssi degiaik olduğundan dolayı kamera calismiyo yada menüde gozukmuyo bunun için pittech forumda ayri fix yapildi şuan kullaniliyor
foruma girdim de erişim sağlanamıyor üyelik de kapalı eğer imkanınız varsa fix'lenmiş halini atabilirmisiniz ?