General Mobile Discovery Güncelleme Geldi

krt23

Üye
    Konu Sahibi
General Mobile Discovery Güncelleme Geldi
36 megabaytlık güncelleme geldi ben güncelle dedim telefon resetlendi sistem güncellemesi yükleniyor derken yarıda hata verdi telefon rootlu diye mi yoksa bazı sistem dosyalarını sildim diye mi bende anlamadım neyse önemli olan güncellemelerin devam etmesi

krt23

Üye
    Konu Sahibi
Root kaldirsam olur mu şimdi hem ben Titanium backle bazı sistem dosyalarını sildim örnek googlemaps ilk güncelle dedim yarıda kesildi tansiyonum yükseldi felan

Peocawe

Üye
Root kaldirsam olur mu şimdi hem ben Titanium backle bazı sistem dosyalarını sildim örnek googlemaps ilk güncelle dedim yarıda kesildi tansiyonum yükseldi felan

root kaldırırsan olacaktır muhtemelen. O dosyaları silmiş olman önemli değil gibi. Olmadı baştan stock romu kur üstüne güncelleme yap.

krt23

Üye
    Konu Sahibi
Stockrom felan pek anlamam ben daha cwm yapamadım sd karta atıyorum zıp dosyalarını görmüyor heralde benim için oyun bitti GAME over

Peocawe

Üye
Stockrom felan pek anlamam ben daha cwm yapamadım sd karta atıyorum zıp dosyalarını görmüyor heralde benim için oyun bitti GAME over

şimdi noldu tam anlamıyla bi anlatır mısın? güncellemeyi yaparken yarıda kesildi ve açılmıyor mu?

Tepkiler: krt23

krt23

Üye
    Konu Sahibi
Yok güncelle dedim indirdi felan telefon kapandı sonra sistem dosyaları yükleniyor derken yarıda kesildi sonrahata vverdi şu cwm atılan yerde en başta reboat olan yerde galiba cwm atılan yerdi sonra bataryayi çıkarıp taktım işte burdayım

Peocawe

Üye

linkte ki işlemleri yap sırasıyla. Sonra root felan yapmadan güncellemeleri kur peş peşe.

yalnız anlatıldığı gibi sırasıyla yap her şeyi.

krt23

Üye
    Konu Sahibi
sağol teşekkür ederim annem bile bu kadar ilgilenmedi benle

Tepkiler: Peocawe

Peocawe

Üye
sağol teşekkür ederim annem bile bu kadar ilgilenmedi benle

bu ilgilenmiş halim değil ki uykuyulum hala tek gözüm yatakta tek gözüm pc de şuan. eğer yapamazsan detaylıca kendimde anlatırım olmadı teamviewer ile bağlanırım pc ne yaparız.

krt23

Üye
    Konu Sahibi
Seni google işe almalı bence hem bilgin fazla hemde fazla yardım seversin herkes 2tave dua etse cennet garanti
bu ilgilenmiş halim değil ki uykuyulum hala tek gözüm yatakta tek gözüm pc de şuan. eğer yapamazsan detaylıca kendimde anlatırım olmadı teamviewer ile bağlanırım pc ne yaparız.

Peocawe

Üye
Seni google işe almalı bence hem bilgin fazla hemde fazla yardım seversin herkes 2tave dua etse cennet garanti

yok o kadarda değil. kendime yetecek kadar bilgim var daha ne cevherler var bu forumda.

krt23

Üye
    Konu Sahibi
baktım herkes sana soruyor yöneticiden çok sen ilgileniyorsun

krt23

Üye
    Konu Sahibi
mesaj kutumu görmedin daha

şaka gibi yana estağfurullah elimden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalışıyorum.
zor olmuyor mu ben sahsen kafayı yerim ama böyle bişeyde birilerinin işlerini halletmekte insanı mutlu ediyor bende yardım severim de sen abartmıssın

Peocawe

Üye
zor olmuyor mu ben sahsen kafayı yerim ama böyle bişeyde birilerinin işlerini halletmekte insanı mutlu ediyor bende yardım severim de sen abartmıssın

daha ne insanlar var hayretle baktığım. 7/24 pc başında insanların sorunuyla uğraşan bi çok kişi var.

sen hallettin mi bu arada problemi?

krt23

Üye
    Konu Sahibi
bende baktım yeni guncellemeyle bazı özellikler gitmiş camerada flashı açmak gibi ekranın parlaklıgını ayarlamak gibi zaten yeni güncelleme pek bişey katmamış gibi kararsız kaldım bide rootu kaldır yeniden yükle felan bilmiyorum ne yapacagımı
daha ne insanlar var hayretle baktığım. 7/24 pc başında insanların sorunuyla uğraşan bi çok kişi var.

sen hallettin mi bu arada problemi?

Peocawe

Üye

göz boyama adına güncelleme veriyor gibime geldi gm. Hayırlısı.

krt23

Üye
    Konu Sahibi
hah aynen vallaha ya guncellemeleri kesmesinde

Tepkiler: Peocawe
bu guncelleme 4.2.2 nin ayak sesleri