General 14.Revengeful'u Selamlayalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Abi 5 Saat Uğraştın Ha Tebrik Ediyorum (: Teşekkür Sayın Artsın Diyede Teşekkür Ediyorum

Mert

Üye
O zaman sana Mert amcamı diycem

Revengeful

Emekli Yönetici
Allah razı olsun yeğenim

Aziz™

Üye
adamın bu mutlu gününü bu şekilde bozmana gerek yok bir derdin varsa özelden halledebilirsin yoksada lütfen sakin ve yerinde konuş olurmu kardeş..

Mert'im rütbede yakıştı hani..

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Mert bence de sen en yüksek koltuğa otur hatta başa otur

Revengeful

Emekli Yönetici
Yok yaw ben yeşilimi çok sevmiştim bana çok destek oldu. Yol arkadaşımdı benim..

Aziz™;2629713' Alıntı:
adamın bu mutlu gününü bu şekilde bozmana gerek yok bir derdin varsa özelden halledebilirsin yoksada lütfen sakin ve yerinde konuş olurmu kardeş..

Mert'im rütbede yakıştı hani..

Bir şey yazmadık ki Takılıyoz kardeş kızma bu kadar(:

Revengeful

Emekli Yönetici
Vaktim oldukça bol bol paylaşım yapıcam. Kim bilir belki ilerde rütbe rengi gene değişir

Mert

Üye
Revengeful' Alıntı:
Vaktim oldukça bol bol paylaşım yapıcam. Kim bilir belki ilerde rütbe rengi gene değişir
Kırmızı bekliyoruz bu sefer

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Abi 5 Saat Uğraştın Ha Tebrik Ediyorum (: Teşekkür Sayın Artsın Diyede Teşekkür Ediyorum
5 saat takip ettim Mert benim için özel kişiler arasındadır ayrıca ben hiç bir konumu teşekkür almak için açmadım ve hiçbir konuda teşekkür edin diye en ufak bir şekilde belirtmedim yinede teşekkürler

Pembe Ela Mor Sarı Kırmızı Turuncu Mavi

Seç bir renk

Necmati

Üye
Heyt be Generalime bakkk

Revengeful

Emekli Yönetici
Ordu beni direk aldı. Oraya gitmeme gerek yokmuş.Bu halimle fazlasıyla yetermişim zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...