Genel Android Proğramları

Nikapoll

Üye
    Konu Sahibi
Genel Android Proğramları
Androin Genel Proğramları
Android telefon kullanıcıların işine yarıyacak bazı uygulamalar .

...::download:::...
1 -
2 -
3 -

Tepkiler: kaplan01, kemal sunal, nuse1 ve 13 diğerleri
Çok Teşekkür edderim uzun zamandır aradığım ve bulamadığım bir sunum sağolsun..

Teşekkürler. Eline sağlık.

1barmen

Üye
İndiriyorum sonra yorum yapacagım....

--------------- Ekleme ---------------

İçindekiler kullanılabilecek programlar teşekkürler...

K@S@P

Üye
paylaşım için teşekkürler

goldi

Üye
Teşekkürler. güzel bir paylaşım devamını dileriz..

hakanr

Üye
arkadaşlar aranıza yeni katıldım
ben xperia x10 aldım ama bi türlü program kuramıyorum daha doğrusu bu işletim sistemi hakkında hiç bi bilgim yok bana yardımcı olacak bi link veya site ismi verirmisiniz

ben xperia x10 aldım ama bi türlü program kuramıyorum daha doğrusu bu işletim sistemi hakkında hiç bi bilgim yok bana yardımcı olacak bi link veya site ismi verirmisiniz
dostum senin makina android işletim sistemi kullanmaktadır.

aynı soruyu bende soruyorum arkadaşlar bu sözü geçen telefon için program nerden,nasıl yüklenir.lütfen biri yardım cı olsun.tşk.

tkirimli

Üye
İşletim sistemi Android 1.6 dır. eğer menüde market uygulaması mevcut ise ve çalışıyor ise marketten, eğer yok veya çalışmıyor ise slideme den program kurabilirsin.
telefonun tarayıcısına yaz. Oradan slideme programını indir. Programı çalıştırdığında indirilebilecek uygulamaları göreceksin.

slm paylaşım için teşekkürler ama 1 ile 3 part da problem var ilgilenirsen sevinirim

hitch06

Üye
arkadaşlar bu programlar android işletim sistemini kullanan telefonlar için değil mi ? ayrıca linkler ölmüş :S

prgkolik

Üye
sa dostlar ben linkleri indirmeye çalıştım fakat birinci ve 3. liklerde sorun geldi linkler yenilene bilirmi lütfen yada birinde başka yerde link varsa bana bildire bilirmi şimdiden çok sağolun

link 1 ve 3 ölmüş arkadaşım çalışmıyor

ölü link rapidshare sadece 2.link indiriliyor oda acilmiyor