AIS Üye SoulsEagle' Alıntı: o anlama geliyo 1995 te doğdum demen lazımdı türkçeden kaldın bro Genişletmek için tıkla ... ben mantıkla yazdım onu
SoulsEagle' Alıntı: o anlama geliyo 1995 te doğdum demen lazımdı türkçeden kaldın bro Genişletmek için tıkla ... ben mantıkla yazdım onu
SoulsEagle Üye Konu Sahibi Genc007' Alıntı: 1 yaşım var. understand me Genişletmek için tıkla ... 1 de kuru
ModX Moderator TurkSaw' Alıntı: ben mantıkla yazdım onu Genişletmek için tıkla ... Keşke mantıkla yazsaydın.
SoulsEagle Üye Konu Sahibi TurkSaw' Alıntı: Tamam ben M. Ö. 1995 te doğdum Genişletmek için tıkla ... ööömmman allahım tarih öncesi varlık kaççıııınnn Genc007' Alıntı: Keşke mantıkla yazsaydın. Genişletmek için tıkla ...
TurkSaw' Alıntı: Tamam ben M. Ö. 1995 te doğdum Genişletmek için tıkla ... ööömmman allahım tarih öncesi varlık kaççıııınnn Genc007' Alıntı: Keşke mantıkla yazsaydın. Genişletmek için tıkla ...
AIS Üye Genc007' Alıntı: Keşke mantıkla yazsaydın. Genişletmek için tıkla ... Ben onu normal mantıkla yazmadım. Journey of the way to the other people
Genc007' Alıntı: Keşke mantıkla yazsaydın. Genişletmek için tıkla ... Ben onu normal mantıkla yazmadım. Journey of the way to the other people
ModX Moderator Adam farklı bir dille yazıyor. Bu kadar anlaştığımıza dua etmeliyiz. TurkSaw' Alıntı: Ben onu normal mantıkla yazmadım. Journey of the way to the other people Genişletmek için tıkla ... Olm bi şeyinde normal olsun ya
Adam farklı bir dille yazıyor. Bu kadar anlaştığımıza dua etmeliyiz. TurkSaw' Alıntı: Ben onu normal mantıkla yazmadım. Journey of the way to the other people Genişletmek için tıkla ... Olm bi şeyinde normal olsun ya
SoulsEagle Üye Konu Sahibi TurkSaw' Alıntı: Ben onu normal mantıkla yazmadım. Journey of the way to the other people Genişletmek için tıkla ... şair burda ne anlatmaya çalışmış adamın ingilizcesi de bozuk ya da ben anlayamıyorum
TurkSaw' Alıntı: Ben onu normal mantıkla yazmadım. Journey of the way to the other people Genişletmek için tıkla ... şair burda ne anlatmaya çalışmış adamın ingilizcesi de bozuk ya da ben anlayamıyorum
ModX Moderator Bu GeCe Kimler Var BakaLım? Gececiler buraya (00:00-06:00) Hadi beyler goygoya burdan devam edelim.
AIS Üye SoulsEagle' Alıntı: şair burda ne anlatmaya çalışmış Genişletmek için tıkla ... Onu ben kendimden oluşturmadım bunuda anlamadınızsa o zaman sizinle sadece ifade konuşucam veya tam olarak robot konuşması
SoulsEagle' Alıntı: şair burda ne anlatmaya çalışmış Genişletmek için tıkla ... Onu ben kendimden oluşturmadım bunuda anlamadınızsa o zaman sizinle sadece ifade konuşucam veya tam olarak robot konuşması
ModX Moderator TurkSaw' Alıntı: Onu ben kendimden oluşturmadım bunuda anlamadınızsa o zaman sizinle sadece ifade konuşucam veya tam olarak robot konuşması Genişletmek için tıkla ... Bizimle ifade konuş
TurkSaw' Alıntı: Onu ben kendimden oluşturmadım bunuda anlamadınızsa o zaman sizinle sadece ifade konuşucam veya tam olarak robot konuşması Genişletmek için tıkla ... Bizimle ifade konuş
AIS Üye SoulsEagle' Alıntı: şair burda ne anlatmaya çalışmış adamın ingilizcesi de bozuk ya da ben anlayamıyorum Genişletmek için tıkla ... Evet anlamadın Genc007' Alıntı: Bizimle ifade konuş Genişletmek için tıkla ... Ifadeli yani ingilizce smile
SoulsEagle' Alıntı: şair burda ne anlatmaya çalışmış adamın ingilizcesi de bozuk ya da ben anlayamıyorum Genişletmek için tıkla ... Evet anlamadın Genc007' Alıntı: Bizimle ifade konuş Genişletmek için tıkla ... Ifadeli yani ingilizce smile
SoulsEagle Üye Konu Sahibi TurkSaw' Alıntı: Onu ben kendimden oluşturmadım bunuda anlamadınızsa o zaman sizinle sadece ifade konuşucam veya tam olarak robot konuşması Genişletmek için tıkla ... acilen düzgün cümle kurman lazım TurkSaw' Alıntı: Evet anlamadın Ifadeli yani ingilizce smile Genişletmek için tıkla ... maceranın yolu diğer insanlar demişsin bu ne anlama geliyor
TurkSaw' Alıntı: Onu ben kendimden oluşturmadım bunuda anlamadınızsa o zaman sizinle sadece ifade konuşucam veya tam olarak robot konuşması Genişletmek için tıkla ... acilen düzgün cümle kurman lazım TurkSaw' Alıntı: Evet anlamadın Ifadeli yani ingilizce smile Genişletmek için tıkla ... maceranın yolu diğer insanlar demişsin bu ne anlama geliyor