SoulsEagle Üye Konu Sahibi TurkSaw' Alıntı: I understand Genişletmek için tıkla ... press two for turkish
ModX Moderator TurkSaw' Alıntı: 1995 yaşım var Genişletmek için tıkla ... Cümle kurmana bayıldım doğrusu.
SoulsEagle Üye Konu Sahibi Genc007' Alıntı: Cümle kurmana bayıldım doğrusu. Genişletmek için tıkla ...
AIS Üye Genc007' Alıntı: Cümle kurmana bayıldım doğrusu. Genişletmek için tıkla ... Cümleyi istediğim gibi kurarım ama en önemlisi kurallara uymak
Genc007' Alıntı: Cümle kurmana bayıldım doğrusu. Genişletmek için tıkla ... Cümleyi istediğim gibi kurarım ama en önemlisi kurallara uymak
SoulsEagle Üye Konu Sahibi TurkSaw' Alıntı: Cümleyi istediğim gibi kurarım ama en önemlisi kurallara uymak Genişletmek için tıkla ... devrik cümle kurarak kuralları çiğniyorsun ingilizce bitti
TurkSaw' Alıntı: Cümleyi istediğim gibi kurarım ama en önemlisi kurallara uymak Genişletmek için tıkla ... devrik cümle kurarak kuralları çiğniyorsun ingilizce bitti
AIS Üye Genc007' Alıntı: Keşke anadilini de İngilizce kadar güzel yazsan neco Genişletmek için tıkla ... Türkiye'de en son 2 sene önce olmuşum
Genc007' Alıntı: Keşke anadilini de İngilizce kadar güzel yazsan neco Genişletmek için tıkla ... Türkiye'de en son 2 sene önce olmuşum
SoulsEagle Üye Konu Sahibi TurkSaw' Alıntı: 1995 yaşım var Genişletmek için tıkla ... 1995 yaşından kaç tanesini aktif olarak kullanıyorsun
TurkSaw' Alıntı: 1995 yaşım var Genişletmek için tıkla ... 1995 yaşından kaç tanesini aktif olarak kullanıyorsun
AIS Üye SoulsEagle' Alıntı: devrik cümle kurarak kuralları çiğniyorsun ingilizce bitti Genişletmek için tıkla ... Kurallara cümle ile değil kafayla anlamak lazım
SoulsEagle' Alıntı: devrik cümle kurarak kuralları çiğniyorsun ingilizce bitti Genişletmek için tıkla ... Kurallara cümle ile değil kafayla anlamak lazım
ModX Moderator TurkSaw' Alıntı: Cümleyi istediğim gibi kurarım ama en önemlisi kurallara uymak Genişletmek için tıkla ... Sorun orda ya işte. Keşke bi şekilde kurabilsen. Cumle kuramiyorsun. TurkSaw' Alıntı: Türkiye'de en son 2 sene önce olmuşum Genişletmek için tıkla ...
TurkSaw' Alıntı: Cümleyi istediğim gibi kurarım ama en önemlisi kurallara uymak Genişletmek için tıkla ... Sorun orda ya işte. Keşke bi şekilde kurabilsen. Cumle kuramiyorsun. TurkSaw' Alıntı: Türkiye'de en son 2 sene önce olmuşum Genişletmek için tıkla ...
AIS Üye 1995 yaşım var yazdım. Burda en önemlisi yazım hatası değil mantık Genc007' Alıntı: Sorun orda ya işte. Keşke bi şekilde kurabilsen. Cumle kuramiyorsun. Genişletmek için tıkla ...
1995 yaşım var yazdım. Burda en önemlisi yazım hatası değil mantık Genc007' Alıntı: Sorun orda ya işte. Keşke bi şekilde kurabilsen. Cumle kuramiyorsun. Genişletmek için tıkla ...
SoulsEagle Üye Konu Sahibi TurkSaw' Alıntı: 1995 yaşım var yazdım. Burda en önemlisi yazım hatası değil mantık Genişletmek için tıkla ... tmm ben de 1995 tane yaşın olduğu için kaç tanesini kullandığını sordum 1995 tane hesabım var der gibi diyorsun
TurkSaw' Alıntı: 1995 yaşım var yazdım. Burda en önemlisi yazım hatası değil mantık Genişletmek için tıkla ... tmm ben de 1995 tane yaşın olduğu için kaç tanesini kullandığını sordum 1995 tane hesabım var der gibi diyorsun
ModX Moderator TurkSaw' Alıntı: 1995 yaşım var yazdım. Burda en önemlisi yazım hatası değil mantık Genişletmek için tıkla ... Ne kadar ilginç. Biz normal insanların bir tane yaşı olur.
TurkSaw' Alıntı: 1995 yaşım var yazdım. Burda en önemlisi yazım hatası değil mantık Genişletmek için tıkla ... Ne kadar ilginç. Biz normal insanların bir tane yaşı olur.
AIS Üye SoulsEagle' Alıntı: tmm ben de 1995 tane yaşın olduğu için kaç tanesini kullandığını sordum 1995 tane hesabım var der gibi diyorsun Genişletmek için tıkla ... 2016-1995 bunuda mı anlamak zor
SoulsEagle' Alıntı: tmm ben de 1995 tane yaşın olduğu için kaç tanesini kullandığını sordum 1995 tane hesabım var der gibi diyorsun Genişletmek için tıkla ... 2016-1995 bunuda mı anlamak zor
SoulsEagle Üye Konu Sahibi TurkSaw' Alıntı: 2016-1995 bunuda mı anlamak zor Genişletmek için tıkla ... neyi
AIS Üye Genc007' Alıntı: Ne kadar ilginç. Biz normal insanların bir tane yaşı olur. Genişletmek için tıkla ... 1995 tane yaşım var mı yazdım?
Genc007' Alıntı: Ne kadar ilginç. Biz normal insanların bir tane yaşı olur. Genişletmek için tıkla ... 1995 tane yaşım var mı yazdım?
SoulsEagle Üye Konu Sahibi TurkSaw' Alıntı: 1995 tane yaşım var mı yazdım? Genişletmek için tıkla ... o anlama geliyo 1995 te doğdum demen lazımdı türkçeden kaldın bro
TurkSaw' Alıntı: 1995 tane yaşım var mı yazdım? Genişletmek için tıkla ... o anlama geliyo 1995 te doğdum demen lazımdı türkçeden kaldın bro
ModX Moderator TurkSaw' Alıntı: 1995 tane yaşım var mı yazdım? Genişletmek için tıkla ... 1 yaşım var. understand me
TurkSaw' Alıntı: 1995 tane yaşım var mı yazdım? Genişletmek için tıkla ... 1 yaşım var. understand me