0MG90 Üye İhtiyar007' Alıntı: Nasılsın kardeşlik? Genişletmek için tıkla ... İyilik ne olsun sen? 1aydır hastayım iyileşemiyorum
İhtiyar007' Alıntı: Nasılsın kardeşlik? Genişletmek için tıkla ... İyilik ne olsun sen? 1aydır hastayım iyileşemiyorum
İhtiyar007 Üye Konu Sahibi 0MG90' Alıntı: İyilik ne olsun sen? 1aydır hastayım iyileşemiyorum Genişletmek için tıkla ... Çok şükür Hayırdır neyin var?
0MG90' Alıntı: İyilik ne olsun sen? 1aydır hastayım iyileşemiyorum Genişletmek için tıkla ... Çok şükür Hayırdır neyin var?
0MG90 Üye İhtiyar007' Alıntı: Çok şükür Hayırdır neyin var? Genişletmek için tıkla ... İlk başlarda boğazım ağrıyordu daha sonra iltihaplanmış ateşimi çıkardı şimdide grip gibi birşey oldum
İhtiyar007' Alıntı: Çok şükür Hayırdır neyin var? Genişletmek için tıkla ... İlk başlarda boğazım ağrıyordu daha sonra iltihaplanmış ateşimi çıkardı şimdide grip gibi birşey oldum
İhtiyar007 Üye Konu Sahibi 0MG90' Alıntı: İlk başlarda boğazım ağrıyordu daha sonra iltihaplanmış ateşimi çıkardı şimdide grip gibi birşey oldum Genişletmek için tıkla ... Hasta olduğuna hiç üzülmemiş gibisin
0MG90' Alıntı: İlk başlarda boğazım ağrıyordu daha sonra iltihaplanmış ateşimi çıkardı şimdide grip gibi birşey oldum Genişletmek için tıkla ... Hasta olduğuna hiç üzülmemiş gibisin
0MG90 Üye İhtiyar007' Alıntı: Hasta olduğuna hiç üzülmemiş gibisin Genişletmek için tıkla ... Uzun hikaye
0MG90 Üye İhtiyar007' Alıntı: Özeti yok mu? Genişletmek için tıkla ... Arkadaşlarla ve hocalarla ilgili mürteza16' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Neyi bilmiyorsun mürteza?
İhtiyar007' Alıntı: Özeti yok mu? Genişletmek için tıkla ... Arkadaşlarla ve hocalarla ilgili mürteza16' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Neyi bilmiyorsun mürteza?
mürteza16 Üye İhtiyar007' Alıntı: Hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbulmadık. Lütfen Dürtmeyin. 0MG90' Alıntı: Arkadaşlarla ve hocalarla ilgili Neyi bilmiyorsun mürteza? Genişletmek için tıkla ...
İhtiyar007' Alıntı: Hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbulmadık. Lütfen Dürtmeyin. 0MG90' Alıntı: Arkadaşlarla ve hocalarla ilgili Neyi bilmiyorsun mürteza? Genişletmek için tıkla ...
İhtiyar007 Üye Konu Sahibi mürteza16' Alıntı: Hoşbulmadık. Lütfen Dürtmeyin. Genişletmek için tıkla ... Dürtmeyi sen başlattın
BrainHacker Üye 0MG90' Alıntı: İyilik ne olsun sen? 1aydır hastayım iyileşemiyorum Genişletmek için tıkla ... İyileşecegine inanmalısın
0MG90' Alıntı: İyilik ne olsun sen? 1aydır hastayım iyileşemiyorum Genişletmek için tıkla ... İyileşecegine inanmalısın