Geleceğin bisikleti: YikeBike

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Geleceğin bisikleti: YikeBike

Bu garip şey bir 1.2kW elektrik motoruyla güçlendirilmiş, karbon fiberden, katlanabilir bir bisiklet olan YikeBike…

YikeBike gerçeklikten uzak gibi görünüyor ama şu kullanımdalar. Hatta kendisinin başrolde olduğu bir klibi bile var. YikeBike’ın yapılış amacı çoğu zaman keşkemeş halinde olan şehir trafiğinde rahat hareket edebilmenizi sağlamak. Bu ilginç bisikletin hemen her parçası katlanıyor. toplam ağırlığı 10 kg olan katlanmış bisikleti, çantasına koyup omza asmak mümkün.

Böylece sahibinini aklı da acaba çalındı mı diye geride kalmıyor daha doğrusu ve güzeli yanınızda olduğu için çalınmıyor. YikeBike’ın koltuğu görüldüğü gibi büyük ön tekerin üstünde ve normal bisiklerin aksine gidonun önünde. Özellikle fren yapıldığında kullanıcısı koltuğun üstünden kayacak gibi görünüyor. Fakat elektronik fren sistemi, bisikleti bu kaymayı önleyecek şekilde yavaşlatıyor. YikeBike, 4900 dolara satılıyor.

Tepkiler: Tuba.Erva

nitroux

Üye
tekerlekli koltuk gibi

Revengeful

Emekli Yönetici
yuh 4900 dolar mı verecem bunun için

şimdiki daha güzel bu ne cok küçük ,hem sevgilini önüne alsan sen nasıl oturcan peh

Revengeful

Emekli Yönetici
Onunda çözümünü buluruz elbet Türk icatlarından haberin yok galiba senin

haltie

Üye
    Konu Sahibi
kasa bağlıcan arkaya

Huff_20

Üye
Yav ben bu bisikleti burada en fazla 1 hafta kullanabilirim,heryerde kazı çalışması var yollar dere tepe.İnşallah ileride bunu kullanabileceğimiz doğru dürüst bir yer olur

Yav ben bu bisikleti burada en fazla 1 hafta kullanabilirim,heryerde kazı çalışması var yollar dere tepe.İnşallah ileride bunu kullanabileceğimiz doğru dürüst bir yer olur
cok dogru Türkiyede süreklı kırıp tekrar yapmayı sevdıklerı ıcın zor

haltie

Üye
    Konu Sahibi
olsun buluruz evde bineriz en kötü

haltie

Üye
    Konu Sahibi
tuvaletede gidilir

Hkn's

Üye
ilginç bişey aynısını antepde hemen yaparlar kaçagını

haltie

Üye
    Konu Sahibi
ginger yaptılarmı

aLone

Üye
düşerim ben bundan be

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...