SALVADORE
Üye
-
Konu Sahibi
-
Gelde Gülme
Ay mıdır Güneş midir? İki sarhoş yolda tartışıyorlarmış. Birisi ayı göstererek bu aydır öbürüde güneştir diyomuş. Bunları gören Temel bulaşmadan sıyrılmak istemiş ama nafile. Adamlar Temel'i tartaklayarak sormuş:
-Söyle lan bu ay mıdır güneş midir?
Temel cevaplamış:
-Valla abi ben buranın yabancısıyım.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
bir gün temel ve cemal konuşuyorlarmış temel cemale şöyle demiş;
bir adam bana çok sempatiksiniz dedi
cemal;o ne demektir
temel;bilmiyorum ama ben her ihtimale karşı vurdum oni
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Adam geç saatte zil zurna sarhoş eve geldi.Karısı uyuyordu.Tuvalet ihtiyacını giderdikten sonra karısının yanına geldi vekadını uyandırdı.
-Karıcığım,
-Ne var?
-Sen ne mükemmel bir kadınsın be,birtanesin.
-Ne oldu gene?
-Ne olacak tuvaletimize o otomatik lambayı ne zaman taktırdın?Harika olmuş.
-Ne diyorsun sen ne lambası?
-Valla ne bileyim hayatım,tuvaletin kapısını açıncaışık yanıyor kapatınca sönüyor.
Bunu duyan kadın öfkeyle yerinden fırladı:
-Allah belanı versin pis sahroş yinemi buzdolabına işedin!
Trafik polisi Temel gece yarısı bir arabayı durdurmuş. Arabanın içindeki kadın sürücü, zil zurna sarhoş, pencereyi açmış :
- Buyurun,
- Ehliyetinuz lutfen.
Sarhoş kadın, elini makyaj çantasına atmış ve eline gelen aynayı Temel’e uzatmış. Temel aynayı dikkatle inceleyip sesini kibarlaştırarak :
- Özür dilerum, buyrun belgenizu. Polis oldiğunuzu söyleseydinuz, durdurmazdum.
-Söyle lan bu ay mıdır güneş midir?
Temel cevaplamış:
-Valla abi ben buranın yabancısıyım.
bir gün temel ve cemal konuşuyorlarmış temel cemale şöyle demiş;
bir adam bana çok sempatiksiniz dedi
cemal;o ne demektir
temel;bilmiyorum ama ben her ihtimale karşı vurdum oni
Adam geç saatte zil zurna sarhoş eve geldi.Karısı uyuyordu.Tuvalet ihtiyacını giderdikten sonra karısının yanına geldi vekadını uyandırdı.
-Karıcığım,
-Ne var?
-Sen ne mükemmel bir kadınsın be,birtanesin.
-Ne oldu gene?
-Ne olacak tuvaletimize o otomatik lambayı ne zaman taktırdın?Harika olmuş.
-Ne diyorsun sen ne lambası?
-Valla ne bileyim hayatım,tuvaletin kapısını açıncaışık yanıyor kapatınca sönüyor.
Bunu duyan kadın öfkeyle yerinden fırladı:
-Allah belanı versin pis sahroş yinemi buzdolabına işedin!
Trafik polisi Temel gece yarısı bir arabayı durdurmuş. Arabanın içindeki kadın sürücü, zil zurna sarhoş, pencereyi açmış :
- Buyurun,
- Ehliyetinuz lutfen.
Sarhoş kadın, elini makyaj çantasına atmış ve eline gelen aynayı Temel’e uzatmış. Temel aynayı dikkatle inceleyip sesini kibarlaştırarak :
- Özür dilerum, buyrun belgenizu. Polis oldiğunuzu söyleseydinuz, durdurmazdum.