Geceleri Aynaya Bakın !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Geceleri Aynaya Bakın !
Geceleri aynaya bakın....

Size hiç kimsenin bilmediği bazı şeyler anlatacağım. Aynaları bilirsiniz sabahları kalktığımızda karşısına geçip kendinizi izlediğiniz, süslediğiniz aynalar. Peki aynaya geceleri hiç baktınız mı, bakmayı hiç denediniz mi? Denemek istemezmisiniz?

Geceyarısından sonre eğer cesaretiniz varsa karanlık odadaki bir aynaya (el aynası değil) uzun süre bakmayı deneyin. Oda pencereden gelen sokak lambalarının verdiği loş ışık altında olabilir. Eğer bunu yapmak istediğinize kendinizi emin hissediyorsanız başlayabilirsiniz.

"Baksam bile kendimden başka ne görebilirim ki" dediğinizi duyar gibiyim. Peki bedensiz varlıkları görmenin bir yolunun da aynalar olduğunu biliyormuydunuz. Ya da gece uzun bir süre aynaya baktığınızla gözlerinizle göremediğiniz varlıkları yada diger bir deyişle cinleri görmek istemezmiydiniz.

Anlattıklarım size ürkütücü gelmiyor mu? Yoksa siz cinleri filmlerde izlediğiniz küçük ve bktan bir lambanın içinde yaşayan varlıklar mı zannediyorsunuz. Peki onlarla iç içe yaşadığımızın farkında değilmisiniz. Onların bizi gördüğü ama bizim onları göremediğimiz bir dünyada yaşadığımız gerçeğini hiç duymadınız mı?

Hiç çevrene görmek istediğin gözle baktın mı? Denersen göreceksin ki sen farkında olmadan etrafında ki yüzlerce göz seni izlemekte... Alıntıdır.

Tepkiler: ism@il 54

c3r3n

Üye
Bakacaksam da bakmam artık..

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ürperdim bende ilk okuduğumda

abi tamam bakayım da bizim evde cin olmaz çünkü annem der ki kuran'ı kerim olan evde cin olmazmış.ben anneme güveniyorum ama bi 10 dk. snra bakıcam aynaya

Cynical

Üye
Zamanında Cine5 için gördüğüm bir geyiğe benzettim bunu. Bu köpüğü alın, aynaya sıkın, sonra amuda kalkıp baş aşağı aynadan televizyona bakın, şifre çözülür.

Salihyet

Üye
Zamanında Cine5 için gördüğüm bir geyiğe benzettim bunu. Bu köpüğü alın, aynaya sıkın, sonra amuda kalkıp baş aşağı aynadan televizyona bakın, şifre çözülür.

Amuda kalkıp traş köpüğüyle traş olun diyeceksin sandım
Bu tür şeyler beni hiç bir zaman korkutmadı, evde tek yaşamaya alışkın olmayanlar için geçerli bir şey bu.. Elektriklerin çok kez kesildiği bir semtte oturuyorum, tek başıma kaldığım geceler bunun fazlasını bile yaşıyorum, aynaya bakarak içime cin girmez, büyü kuran-ı kerim ce lanetlenmiş, haram kılınmıştır, kendi kendimize yapamayız öyle ise , korkacak bişey yok...

Cynical

Üye
Ayna benim çirkin suratımı bile senelerdir tersten gösteriyor. Kaldı ki cin gösterecek...

Hiç işim olmaz ya

Ama hafiften tırstım ha

onu görmek için geceyi beklemeye gerek yok tamamen hayal ürünü olarak görüyor insan sadece aynaya değil bir şeye dakikalarca bakın ne kadar farklı şeyler çıkacak ortaya paylaşım için sağol ama ben bakmam zaten korkak b insanım sonra 6 ay korkudan gece dışarı bile çıkamam işten akşam saatinde çıkıyorum zaten zor gidiyorum eve o zman hiç gidemem

Cinlerin aynadan göründüklerini daha önce de bizzat aynadan cini gören akrabamdan duymuştum.. Ama takıldığım bir nokta var.. Kuran'ı Kerim'de cinlerin her zaman insanlardan uzak yerlerde, harabelerde, tenha yerlerde yaşadığı geçer.. Bu yüzdendir ki cin olayları özellikle köylerde çok yaşanır.. Şimdi sen gecenin bir yarısı kalk ve aynaya bak diyorsun.. O saatte karanlıkta insan kendi yüzüne bakmaya korkar zirâ biraz bekledikten sonra kendi yüzünde bile bazı değişiklikler görür.. (Sanki yansımadaki yüz başkasına aitmiş gibi..) O korkuyla aynaya bakan biri muhakkak bir şeyler gördüğünü iddia edecektir.. Bunca zaman hep merak edip de görmek istediğim cinleri bu kadar basit bir yöntemle görebileceğimi hiç düşünmemiştim.. Ama deneyeceğim Bilal.. Sonucu da yazarım buraya..

abi tamam bakayım da bizim evde cin olmaz çünkü annem der ki kuran'ı kerim olan evde cin olmazmış.ben anneme güveniyorum ama bi 10 dk. snra bakıcam aynaya

Kuran'ı Kerim olan evde cin olmaz diye bir kaide yoktur Burak.. Kuran'ı Kerim bulunan bir evde cinler asla ve asla insanları rahatsız edemezler.. Çünkü cinler de insanlar gibi Allah'a kulluk etmek için yaratıldı.. Onların da Müslümanı veya Hristiyanı hatta ateisti var..

Cinler ayrıca metalden, sarımsaktan, yüksek sesten ve kalabalıktan da çok korkarlar..

valla zaten sn cin görceksiniz dedikten sonra o karanlıkta 15 dk aynaya bakarsan hayal gücününde yardımıyla bırak cini ruslarla aynı havuzda kendini bile görürsün
bunu okumadan önce aynaya baksam olurdu ama okuduktan sonra öle yada böle görecem bn o cinleri o yüzden salla

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Doğan

Üye
çok ilginç tırstım valla s

@y$é

Üye
ürperdim bi an

Aslında bu korkuların üstüne gitmek için denenebilecek bir yol ama bunu daha anlamlı kılmak için o gece evde yalnız olun yani anne babanız evde olmasın ve yatmadan önce korkunç bir film izleyin Halka olabilir ya da Yaratık 3(Şahsen bayağı tırsmıştım) sonra gece kalkın ama yatmadan önce el fenerini gece karanlıkta bulabileceğiz bir yere koyun ışıkları yakmadan direk tuvalete bence tuvalet daha dar olduğundan olayın boyutu biraz daha kurgulu olur.Ama hayali bile ürpertici...

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Salih bu ne ya ölürüm korkudan yahu !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...