Enes Üye -Akıncı' Alıntı: abi gececiler konusu boşa duruyor herhalde bende isterim gereksizlere gelsin bizden biri olsun Genişletmek için tıkla ... oraya yönlendirin olsun bitsin
-Akıncı' Alıntı: abi gececiler konusu boşa duruyor herhalde bende isterim gereksizlere gelsin bizden biri olsun Genişletmek için tıkla ... oraya yönlendirin olsun bitsin
TeknoÖmer Üye Konu Sahibi -Akıncı' Alıntı: abi gececiler konusu boşa duruyor herhalde bende isterim gereksizlere gelsin bizden biri olsun Genişletmek için tıkla ... Son karar? Ben gereksizler bölümüne bayılan biriyim.
-Akıncı' Alıntı: abi gececiler konusu boşa duruyor herhalde bende isterim gereksizlere gelsin bizden biri olsun Genişletmek için tıkla ... Son karar? Ben gereksizler bölümüne bayılan biriyim.
Enes Üye x-scarface' Alıntı: Sen barış çubuğumusun fenomen enes Genişletmek için tıkla ... Ben kavga olmasın diye uğraşıyorum arayı bulmaya çalışıyorum, kötü bişey mi yapıyorum ki ?
x-scarface' Alıntı: Sen barış çubuğumusun fenomen enes Genişletmek için tıkla ... Ben kavga olmasın diye uğraşıyorum arayı bulmaya çalışıyorum, kötü bişey mi yapıyorum ki ?
x-scarface Üye TheFenomen' Alıntı: Ben kavga olmasın diye uğraşıyorum arayı bulmaya çalışıyorum, kötü bişey mi yapıyorum ki ? Genişletmek için tıkla ... Ha o zaman
TheFenomen' Alıntı: Ben kavga olmasın diye uğraşıyorum arayı bulmaya çalışıyorum, kötü bişey mi yapıyorum ki ? Genişletmek için tıkla ... Ha o zaman