erdgnblt Üye ademoz05' Alıntı: şu ekranı istiyorum abi Genişletmek için tıkla ... inan bu ekranı zorla (şirket telefonu) kullanıyorum
ademoz05' Alıntı: şu ekranı istiyorum abi Genişletmek için tıkla ... inan bu ekranı zorla (şirket telefonu) kullanıyorum
papakudioflu Emekli Yönetici Konu Sahibi Microsoft yetkilileri zaten aciklamişti ayarlari kolay yonetim menusu eklenicek.
dakamon Üye ademoz05' Alıntı: şu ekranı istiyorum abi Genişletmek için tıkla ... Şu ekrana tasarımı güzel değil diyenin alnını karışlarım arkadaş (düzeltildi)
ademoz05' Alıntı: şu ekranı istiyorum abi Genişletmek için tıkla ... Şu ekrana tasarımı güzel değil diyenin alnını karışlarım arkadaş (düzeltildi)
IVI-Elia Üye dakamon' Alıntı: Şu ekrana tasarımı güzel diyenin alnını karışlarım arkadaş Genişletmek için tıkla ... aynen androidin bildirim barı buna bin basar.inşallah wpunki de güzel olacak...
dakamon' Alıntı: Şu ekrana tasarımı güzel diyenin alnını karışlarım arkadaş Genişletmek için tıkla ... aynen androidin bildirim barı buna bin basar.inşallah wpunki de güzel olacak...
uMTOku Üye serinaga' Alıntı: Tespit çok iyi ... Genişletmek için tıkla ... Telefon o tarihte üretildi ve oynamadıysa böyle durumlar oluyor
serinaga' Alıntı: Tespit çok iyi ... Genişletmek için tıkla ... Telefon o tarihte üretildi ve oynamadıysa böyle durumlar oluyor
IVI-Elia Üye Sensation' Alıntı: GDR3 Lumia Bittersweet shimmer olabilir. Genişletmek için tıkla ... ikisi farklı birini ms yapıyı birini Nokia.ha ama gdr3un yanında verilir o ayrı mesela gdr2+amber birlikte verildi..
Sensation' Alıntı: GDR3 Lumia Bittersweet shimmer olabilir. Genişletmek için tıkla ... ikisi farklı birini ms yapıyı birini Nokia.ha ama gdr3un yanında verilir o ayrı mesela gdr2+amber birlikte verildi..
kursat99 Üye O zaman bu şu anlama gelir; Nokia GDR2 de olduğu gibi kendi güncellemesini sunacak ve biz GDR3+Bittersweet Shimmer ı bekliycez. Yine Nokia'nın özel güncellemeleri olacak. Belki yine bir tane kamera uygulaması gelecek. 'Smart Cam', 'Pro Cam'...
O zaman bu şu anlama gelir; Nokia GDR2 de olduğu gibi kendi güncellemesini sunacak ve biz GDR3+Bittersweet Shimmer ı bekliycez. Yine Nokia'nın özel güncellemeleri olacak. Belki yine bir tane kamera uygulaması gelecek. 'Smart Cam', 'Pro Cam'...
kaygisiz43 Üye dakamon' Alıntı: Şu ekrana tasarımı güzel değil diyenin alnını karışlarım arkadaş (düzeltildi) Genişletmek için tıkla ... Tasarımı berbat şaka şaka tasarım güzel tabi windows olarak hayal edince daha güzel oluyor
dakamon' Alıntı: Şu ekrana tasarımı güzel değil diyenin alnını karışlarım arkadaş (düzeltildi) Genişletmek için tıkla ... Tasarımı berbat şaka şaka tasarım güzel tabi windows olarak hayal edince daha güzel oluyor
dilmenibrahim Üye Amber gelsin bir diğerlerine sıradan bakarız gerçi bayağı heyecanlandırıyor güncelleme