ada_je Üye IntanSuR' Alıntı: Geliştirici BAN problemi yüzünden daha fazla uğraşmak istemedi sanırım. Genişletmek için tıkla ... Anladım peki bu verdiğiniz yaho olan nasıl bir program buna benziyormu bunun kadar kalitelimi G8341 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
IntanSuR' Alıntı: Geliştirici BAN problemi yüzünden daha fazla uğraşmak istemedi sanırım. Genişletmek için tıkla ... Anladım peki bu verdiğiniz yaho olan nasıl bir program buna benziyormu bunun kadar kalitelimi G8341 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
IntanSuR Üye Konu Sahibi ada_je' Alıntı: Anladım peki bu verdiğiniz yaho olan nasıl bir program buna benziyormu bunun kadar kalitelimi G8341 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... GBWhatsApp'tan daha güncel sürüme sahip, özellikleri arasında da pek fark yok denemeni tavsiye ederim.
ada_je' Alıntı: Anladım peki bu verdiğiniz yaho olan nasıl bir program buna benziyormu bunun kadar kalitelimi G8341 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... GBWhatsApp'tan daha güncel sürüme sahip, özellikleri arasında da pek fark yok denemeni tavsiye ederim.
ada_je Üye IntanSuR' Alıntı: GBWhatsApp'tan daha güncel sürüme sahip, özellikleri arasında da pek fark yok denemeni tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla ... Yedekten çagırabiliyormuyuz konuşmaları G8341 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
IntanSuR' Alıntı: GBWhatsApp'tan daha güncel sürüme sahip, özellikleri arasında da pek fark yok denemeni tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla ... Yedekten çagırabiliyormuyuz konuşmaları G8341 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
IntanSuR Üye Konu Sahibi ada_je' Alıntı: Yedekten çagırabiliyormuyuz konuşmaları G8341 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Evet
ada_je' Alıntı: Yedekten çagırabiliyormuyuz konuşmaları G8341 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Evet
ada_je Üye IntanSuR' Alıntı: Evet Genişletmek için tıkla ... Çok uğraştım gelmedi ulaşılamıyor diyor devamlı valla sinir oldum bütün konuşmalarım gitti G8341 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
IntanSuR' Alıntı: Evet Genişletmek için tıkla ... Çok uğraştım gelmedi ulaşılamıyor diyor devamlı valla sinir oldum bütün konuşmalarım gitti G8341 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bburack Üye Yowhatsapp a alışamadım gbwhatsapp çok daha iyiydi SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yowhatsapp a alışamadım gbwhatsapp çok daha iyiydi SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
IntanSuR Üye Konu Sahibi Bburack' Alıntı: Yowhatsapp a alışamadım gbwhatsapp çok daha iyiydi SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Ban yemediğin müddetçe kullanabilirsin ama tavsiye etmem.
Bburack' Alıntı: Yowhatsapp a alışamadım gbwhatsapp çok daha iyiydi SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Ban yemediğin müddetçe kullanabilirsin ama tavsiye etmem.
Bburack Üye Valla ban yemek değil whatsapı açınca wp nin eski bir sürümü diyor izin vermiyo yoksa banlanma olayı sıkıntı değil SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla ban yemek değil whatsapı açınca wp nin eski bir sürümü diyor izin vermiyo yoksa banlanma olayı sıkıntı değil SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
IntanSuR Üye Konu Sahibi Bburack' Alıntı: Valla ban yemek değil whatsapı açınca wp nin eski bir sürümü diyor izin vermiyo yoksa banlanma olayı sıkıntı değil SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Altyapısı eski olduğu için birkaç hafta sonra tamamen kullanılamayacak. Başka bir modlu ya da orijinal wpye geçmelisin.
Bburack' Alıntı: Valla ban yemek değil whatsapı açınca wp nin eski bir sürümü diyor izin vermiyo yoksa banlanma olayı sıkıntı değil SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Altyapısı eski olduğu için birkaç hafta sonra tamamen kullanılamayacak. Başka bir modlu ya da orijinal wpye geçmelisin.