Garfield defence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cancan_4

Üye
    Konu Sahibi
Garfield defence
Samsung galaxy s3 e garfield defence oyununu kurdum ben nerdeyse hiç bir oyunu hack lemeden oynamam bu oyunu ne yaptıysam beceremedim yapabilen varsa çok makbule geçer

enes122

Üye
Hack nasıl yapıyorsunuz ve ne ise yarıyo?

cancan_4

Üye
    Konu Sahibi
Yani oyunda para artırmak gibi

cancan_4

Üye
    Konu Sahibi
Bazı programlar var cheat engine tarzında fakat ben yapamadım bunu ama telefonunun root lu olması lazım

enes122

Üye
Root sorun değil sayaç 27 ye dayandı fazla oyun oynamam ama bu cheat engine online oyunlardada oluyormu drag racing oynarım bazen onda olurmu

cancan_4

Üye
    Konu Sahibi
Drag racing de para hilesi oluyor ama rp artmıyor

cancan_4

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada hile adi game guardian google da ararsan bulabilirsin

cancan_4

Üye
    Konu Sahibi
Kullanımı hakkında bilgi istersen buraya yaz ben anlatırım

cancan_4

Üye
    Konu Sahibi
Programı açıp oyuna gir zaten ortada bir köpek resmi çıkacak oyuna girince köpeğe tıkla search yazısına tıkla oyunda ki paranı yaz arat o bayağı bulacak geri tıklayıp oyuna don her hangi bir şey al sonra tekrar köpeğe tıklayıp search tıklayıp para yi tekrar gir tamam dedikten sonra 1 tane felan kalacak ona basılı tutup istediğin para miktarını gir okey le ve oyuna dön bazı oyunlarda olmuyor ama drag racing te denedim oluyor

cancan_4

Üye
    Konu Sahibi
Birde bazen bulmuyor daha geniş araması için köpeğe tıklayıp yukarıda 4 tane seçenek var onlardan ilkine tıkla set search range tıklayıp en altta all regions tıklayıp tamam dedikten sonra üstten ikinci seçip arama yapabilirsiniz

cancan_4

Üye
    Konu Sahibi
Hiç önemli değil yardımcı olabildiysem ne mutlu

cancan_4

Üye
    Konu Sahibi
Hiç önemli değil

enes122

Üye
Birde bi soru daha smurfs village gibi gerçek para ile oyun parası satan oyunlarda ki paralardan da alabiliyor muyuz hackle

cancan_4

Üye
    Konu Sahibi
Elbette ama her oyun için geçerli değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...