Tavsiye Garantiye gidince telefon root lu mu bakiliyor mu

Konu Sahibi
Garantiye gidince telefon root lu mu bakiliyor mu
Arkadarlar basliktaki gibidir konu yardim ederseniz sevinirim

Zannetmiyorum. Samsungta bakılmıyor gmd yetkilileri de bakmaz bence.

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
telefon açılabilir durumda ise pisliklik olsun diye sorun çıkarabilirler..

Unroot yapınca bişey anlamıyorlar , 3 kez gönderdim kendimden biliyorum

Tepkiler: B.A.R.O.N

Mr.Dat

Üye
arkadaşlar spflash la stock roma dönerken yarıda kalması sonucu full brick oldu. Şarj,recovery,açılma hiçbiri yok.Şarja takınca led yanmıyor.Garanti kapsamına girer mi?Teknik servise ne diyeceğim.Nasıl oldu derse?

güncelleme yaparken şarjı bitti de bu yalanımla 3 kere servise gönderdim telefonu

mcnpl4

Üye
yada durup dururken bozuldu de ilgilenirler

Konu Sahibi
garantiye gönderecegim üzerinde rom var root var orjinaline dönemiyorum 50 tl de ödemek istemiyorum bi çözüm varmı acaba

Orjinaline donemiyosan yapacak bi cozum ne olabilirki baska servise ver servisin insafina kalmis bisey belki umursamaz

Konu Sahibi
umursamazsa garantiye sokarım da biraz bekleyeyim 50 tl olsun ondan sonra göndereyim babam duyarsaaa ayvayı yerim 700 tl verip telefon aldık onu da bozdun al sana 1110 demesinler

Yok kardesim ne 50 lirasi para istemezler diye dusunuyorum benim telfonda rootluydu servose gonderdim orjinal yazilimi attilar gonderdiler eger telefonun samsung sa zaten samsung servisi umursamiyor rootluymus rootsuzmuz

Konu Sahibi
samsung degil farkındaysan discovery başlıgı altındayız

Yok kardesim bildirim geldi direk mesaj attim bakmadim basliga ama buyuk ihtimal para istemezler

Konu Sahibi
sorun degil bende şakasına dedim lysden sonra gönderirim artık

ftrgy

Üye
sorun degil bende şakasına dedim lysden sonra gönderirim artık
Eğer garantiye daha göndermediysen discovery nin çıkardığı program var kitkata yükseltmek için onu telefonun 4/16 istediğin versiyonunu indir ve adım adım hepsini yap full brick olan telefonu acmistim ve unroot yapmak istediğim zaman direk o programla orj hale döndürüyorum inşallah işine yarar iyi forumlar..

Eğer donanınmla ilgili bir sorunu beyan edip gönderirseniz bakmazlar ama yazılım ile ilgili bir sorun varsa bakarlar diye tahmin ediyorum.

yaytas

Üye
lg ve htc ve telpa yetkili servislerinde root bilgisi sorgulanıyor ve root lu olan cihazlar kullanıcısı hatası dahilinde inceleniyor

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Üsttede dediğim gibi telefon açılabilir ve bakan kişi bilgi sahibi ise kullanıcı hatası deyip geri yollanır ki bu da doğru bir davranıştır.

Tepkiler: yaytas