Garanti kapsamı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maklube

Üye
    Konu Sahibi
Garanti kapsamı
Arkadaşlar C6-01'ime hack yaptım ama servise vermeden once hard format attim. Telefonun kendi dosyalarına sadece Xplorer'le modifikasyon yaptım hiçbir türlü flash islemi yapmadim. Acaba garanti kapsamından cıkar mı?

Dert etme hiç bir şekilde sorun çıkarmazlar... Merakımı mazur gör servise ne için vermiştin?

Hami-Bey

Üye
hard format attıysan çıkmaz hackledıgınızı anlamazlar bile

arslanla

Üye
Hard formatla hack kalkar...

maklube

Üye
    Konu Sahibi
Dert etme hiç bir şekilde sorun çıkarmazlar... Merakımı mazur gör servise ne için vermiştin?
Dostum senin cihazda ayni problem var mı bilmiyorum ama usb baglantısı desteklemiyor bozuluyor sanıyorsam. Bu 2. gönderişim oldu once de belleye güncellemek için yaptırmiştim. Yaptırdıktan 2 ay gecmeden bozuldu tekrar. Umarim bir daha bozulur garanti sözleşmesinde ya para iadesi yada yeni bir cihaz verecekleri yazıyor

Ben bu ve benzeri sorunlar ile hiç karşılaşmadım, o zaman bir daha bozulsun diyelim.

maklube

Üye
    Konu Sahibi
Ben bu ve benzeri sorunlar ile hiç karşılaşmadım, o zaman bir daha bozulsun diyelim.
Benimki hatalı oyleyse çevremde aynı cihazdan cok var ama hiçbirinde boyle bi problem yok. Umarim yeni cihazı nokia vermezler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...