ॐOsMaN Üye Gamyun Cep için online okey, satranç, tavla, banko, dama ve sohbet ayrıca üyelik ücretsiz Iyi eğlenceler 1)Banko 2)dama 3)satranç 4)okey 5)tavla: 6)chat Bir teşekkürle hiç birşey kaybetmezsiniz Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Iyi eğlenceler 1)Banko 2)dama 3)satranç 4)okey 5)tavla: 6)chat Bir teşekkürle hiç birşey kaybetmezsiniz
ॐOsMaN Üye evet hepsi online --------------- Ekleme --------------- Üyelik linki çıkmamış. Burdan üye olabilirsiniz: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
evet hepsi online --------------- Ekleme --------------- Üyelik linki çıkmamış. Burdan üye olabilirsiniz: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ॐOsMaN Üye yolcu_6161' Alıntı: turkcell hat için ücretsizmi acil cevap yazarmısınız... Genişletmek için tıkla ... arkadaşlar ben internet paketi kullanarak oynuyorm bu yüzden extra bi ücret ödemedim. Sizin içinde internet paketi önerirm.. --------------- Ekleme --------------- Acil cevap yazamadığım için üzgünm görmedim Msjinizi..
yolcu_6161' Alıntı: turkcell hat için ücretsizmi acil cevap yazarmısınız... Genişletmek için tıkla ... arkadaşlar ben internet paketi kullanarak oynuyorm bu yüzden extra bi ücret ödemedim. Sizin içinde internet paketi önerirm.. --------------- Ekleme --------------- Acil cevap yazamadığım için üzgünm görmedim Msjinizi..
ॐOsMaN Üye kalless' Alıntı: benim telefonum e63 ekran yarim gözüküyor ne yapmam gerekir? Genişletmek için tıkla ... wap.gamyun.net adresinden telefon modeline uygun olanı seç ve indir dostum işini görür sanırım
kalless' Alıntı: benim telefonum e63 ekran yarim gözüküyor ne yapmam gerekir? Genişletmek için tıkla ... wap.gamyun.net adresinden telefon modeline uygun olanı seç ve indir dostum işini görür sanırım
ॐOsMaN Üye aybeyce' Alıntı: samsung da çalışıyormu acaba yinede teşekkürler Genişletmek için tıkla ... wap.gamyun.net sitesine gir telefon modeline göre seç iyi eğlenceler
aybeyce' Alıntı: samsung da çalışıyormu acaba yinede teşekkürler Genişletmek için tıkla ... wap.gamyun.net sitesine gir telefon modeline göre seç iyi eğlenceler