asigsasi Üye melosank33' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ? ben mağzada bulamadım bir türlü :/:/ Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız sonuna ovi diye niye yazıyorsun
melosank33' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ? ben mağzada bulamadım bir türlü :/:/ Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız sonuna ovi diye niye yazıyorsun
melosank33 Üye asigsasi' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız sonuna ovi diye niye yazıyorsun Genişletmek için tıkla ... Gene'de çıkmıyor ki. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Al kardeşim tek sıkıntı Ovi olsun.Nokia 808 ile uyumlu değilmiş sordum bugun arkadaşa o yüzden mağza da gözükmüyormuş :/
asigsasi' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız sonuna ovi diye niye yazıyorsun Genişletmek için tıkla ... Gene'de çıkmıyor ki. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Al kardeşim tek sıkıntı Ovi olsun.Nokia 808 ile uyumlu değilmiş sordum bugun arkadaşa o yüzden mağza da gözükmüyormuş :/
asigsasi Üye melosank33' Alıntı: Gene'de çıkmıyor ki. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Al kardeşim tek sıkıntı Ovi olsun.Nokia 808 ile uyumlu değilmiş sordum bugun arkadaşa o yüzden mağza da gözükmüyormuş :/ Genişletmek için tıkla ... ben sana pc linki verdim neyse konudaki içerik aynı içerik melosank33' Alıntı: Gene'de çıkmıyor ki. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Al kardeşim tek sıkıntı Ovi olsun.Nokia 808 ile uyumlu değilmiş sordum bugun arkadaşa o yüzden mağza da gözükmüyormuş :/ Genişletmek için tıkla ... ben sana pc linki verdim neyse konudaki içerik aynı içerik
melosank33' Alıntı: Gene'de çıkmıyor ki. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Al kardeşim tek sıkıntı Ovi olsun.Nokia 808 ile uyumlu değilmiş sordum bugun arkadaşa o yüzden mağza da gözükmüyormuş :/ Genişletmek için tıkla ... ben sana pc linki verdim neyse konudaki içerik aynı içerik melosank33' Alıntı: Gene'de çıkmıyor ki. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Al kardeşim tek sıkıntı Ovi olsun.Nokia 808 ile uyumlu değilmiş sordum bugun arkadaşa o yüzden mağza da gözükmüyormuş :/ Genişletmek için tıkla ... ben sana pc linki verdim neyse konudaki içerik aynı içerik