Gamelion Crazy Hamster v. 1.0.1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Gamelion Crazy Hamster v. 1.0.1

The winter is coming. Crazy hamster forgot to store his supplies. Now he has to visit different lands to get them before winter. Hamster is so crazy, that he sees nothing but the fruits. The lands he visits are of traps and obstacles that he won't even notice. You have to help him and neutralize those traps. There's no time to lose! Hamster has already set off! Control the world Hamster lives in by building bridges, extinguishing fire, using a ladder or accelerating his speed.

Ekli dosyalar

Tepkiler: hiddendangerous, mavilacivert, bayhijyen ve 9 diğerleri

iea96

Üye
Boyutu Fazla Olduğu İçin İndiremedim Ama Teşekkürler Nadir Abicim

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
boyutu çok fazla değil.10 mb.

Sağol Nadir Abi.Eğlenceli Bir Oyuna Benziyor

CoDeYs

Üye
teşekürler...abi

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim arkadaşlar.

güvenilmeyen sağlayıcıdan alınan uygulama yüklenilemez diyor napmalıyım

yanlız partların indirilme sayıları eşit değil farklı D saol abi zaten teşekkür ettim

srhtsn

Üye
Teşekkürler Nadir Abicim

ark. Ben oyunlar hakkında bir şey soracam.bazı oyunlar var forumdan indirdiğimiz veya ücretsiz bölümünden oviden indirdiğimiz oyunlar olsun,bunların bazılarını ilk açtıgımızda bize ing. bir uyarı veriyor (thankyou for playing wersiyo.....) gibisinden ve yes dersek int. Bağlantısı istiyor. Vodafone sınırsız paket olduğu için ücretlendirmede sanırsam ek bir ücret yansımaz?bu konu hakkında bilgisi olanlardan yardım istiyorum tsk.
Ek bir bilgide vereyim bu ayki fatura bilgisinde içerik uygulası adı altında ücret kesmişler.

ZaZuM

Üye
oyunla ilgili konu açarken biraz daha bilgi verseniz nasıl oynanır falan (benim ki eleştiri değil sadece rica) tsk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...