alperen262014
Üye
-
Konu Sahibi
-
bilemiyorum kardeşim bende bir sorun yok olursa sorumlu değilim dedim sadecenasıl bi hata oluşabilir ki
hayır hocam clash of clansh ta sizin yaptığınız herşeyi bu botta yapıyor kendisi savaş yapıyor iksir topluyor depoları fullüyor vsnedir bu game hacker gibi bişeymi?
Ne kadar kara iksir arasin vs ayarliyorsun kendisi ayarladiklarini yapiyorçalışma sistemi nasıl
Neden sordunuz ?alperen, bizim forumdaki kullanıcı adın nedir acaba
türk üyelerimizden hangilerinin bu site gibi forumlarda tanıtımımızı yaptığını bilmek, hem benim için hem de ekip için önemliNeden sordunuz ?
çalışıyor ama gamebot.org dan indirirsen daha garanti olur, hatta türkçe versiyonunu istiyorsan:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Teşekkürler insanların dikkatini çekmesi için Premium yazdımtürk üyelerimizden hangilerinin bu site gibi forumlarda tanıtımımızı yaptığını bilmek, hem benim için hem de ekip için önemli
ancak keşke bizim forumdaki indirme konusunun linkini verseydin, bir de başlıktaki Premium olmamış, Premium versiyonumuz yok, botun komplesi ücretsiz zaten
Bluestacks i silip tekrardan yükleArkadaşlar bu sorunla karşı karşıyayım. Sürekli bu uyarıyı verıyor ve sınır bozucu bir durum. tavsiyeniz öneriniz nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?