blumeks
Üye
-
Konu Sahibi
-
Google playden indirdim diyosun direk pcden kurulumunu at telefonaTelefon orjinal rom rot la hiç ugrasmadım bide garantili ya o yüzden yani rom kendime göre tercih etmiyorum
Oda olmadı bilemiyorum ilk defa duyuyorum böyle birşeyiGoogle playden indirdim diyosun direk pcden kurulumunu at telefona
Mesela bu siteden direk kurulumunu indirecennerden idirecem hiç indirmedim
Mesela bu siteden direk kurulumunu indirecen
Yukarda yazıyı yazdım sorun o galiba ve çözümü yok gibibilmiyorum ama google playden indiremiyorum saydığım uygulamaları gösteriyor ama indir dikten sonra hata veriyor paket çözümlemede hata var diyesuan sizin dediğinizide indirdim paket çözümlemede problem var devam aynı seye
Kardeş yönetici demek herşeyi bilr demek deyil sen buraya gelirken şartlanıp gelmişsin ben sana yok demiyorum internetten baktım böyle yazıyor madem meraklısın sat 3310hmm çözümü yoksa napıcam yani illaki vardır yokmu daha üst yöneticii bunun çözümü olmassa ben böle telefonada ...... töbe estağfurullah illa room mu atıcaz yani rom hiç sevmiyorum bide kesin fiyatı düsecek telefonun elimde kalacak ben bu telefonu satarım ozaman kurtulurum giderim kendime 3310 alırım daha iyi bune ya daha bi sorunu çözemiyoruz ve kolay
Kardeş yönetici demek herşeyi bilr demek deyil sen buraya gelirken şartlanıp gelmişsin ben sana yok demiyorum internetten baktım böyle yazıyor madem meraklısın sat 3310
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?