Galaxy Wonder Unroot oldu mu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Samet.25

superuser duruyosa olmamıstır neden olmadıgını bılmem ama root yaparkende ınanmamıstım bu unroot olayına demekki haklıymısım

bende unroot yapmayı denemiştim bi kere superuser gitmiyor malesef.orjinal romu yükle root gider

MrGalaxy

Üye
Unroot olması için SuperUser'ın menüden gitmesi gerekiyor. UnlockRoot programı ile kolayca Root/Unroot yapabilirsin. BURADAN detaylara bakabilirsin.

Bilmiyosanız boş boş konuşmayın telefonu fabrika ayarlarına sıfırla gider .bılmıyorsanız ugraşmayın ben bu işlere gırdıgımden berı 2 kere servise gonderdım 60 lira para verdim.

Tepkiler: BurakTura

Samet.25

Bilmiyosanız boş boş konuşmayın telefonu fabrika ayarlarına sıfırla gider .bılmıyorsanız ugraşmayın ben bu işlere gırdıgımden berı 2 kere servise gonderdım 60 lira para verdim.

herkes aklina geleni paylasiyor burda

Kerim.

Üye
Stock rom at direk.en garantisi

Konu Sahibi

sağolasın kardeşim işe yaradı cidden . o linkteki işlemi denedim ilk işte gitmemişti spueruser sonra fabrika ayarlarına geri döndürdüm tamamdır oldu . yani gitti superuser

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...