galaxy wonder alacam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

anık

Üye
    Konu Sahibi
galaxy wonder alacam
her oyun ve uygulamaları sorunsuzca açarmı arkadaşlar kullananlar yazabilirmi

Yerine bence Motorola atrix veya Sony Xperia Ray alabilirsin.

Tepkiler: alaStar

Kerim.

Üye
Acar ve aciyor.(gunumuzdeki oyunlari)

arkadaşım ne buluonuz şu wonder da hani fiyatı ucuz olsa tmm diyecem ama atrix ten daha pahalı ve daha düşük özellikleri var.git atrix al arkadaşım.yani atrix ile kıyaslanamayacak bir cihaz

bayada kıyaslanır.konuştuguna göre sanırsın kıyasladıgın cihaz s3

Arkadaşlar lütfen önyargılı konuşmayalım. Her cihazın kendisine göre artı yönleri vardır.

Kerim.

Üye
arkadaşım ne buluonuz şu wonder da hani fiyatı ucuz olsa tmm diyecem ama atrix ten daha pahalı ve daha düşük özellikleri var.git atrix al arkadaşım.yani atrix ile kıyaslanamayacak bir cihaz

Atrixin rom destegi,taninmisligi,aksesuar coklugu,yazilimi berbat.hersey donanim degil

Tepkiler: seytan_avcisi
Bence ace 2 yada aralık ayının sonunda çıkacak olan 1000 lira civarında galaxy s3 mini

Tepkiler: bayram yazıcı

erdi_s

Üye
Wonder al rootla cm9 kur son cikan oyunlarin cogunlugunu oynarsin. Orjinal romla da bir suru oyunu sorunsuz oynatiyo. En basitinden nfs most wantedi takilma kasma olmadan oynuyorum ben.

polo128

Üye
wonder alma sakin. hele hele siz hangi akla hizmet bu telefonu oneriyorsunuz anlamış değilim . sakin alma arkadaşim bu telefon yeni güncellemeyi bile almayacak . performansi kötü en dandik oyunda bile kasıyor ayrıca kaba . o buyukluge daha ince olması beklenirdi. bunun yerine sana tercihim ace 2 temiz ikinci el bul fiyatı da güzel olur hem. sıkıntı da yaşamazsin . kaçak göcek olayında da az bezim var diyorsan 500 liraya bulursun ve ayrıca yüz lira kayıt parası vermene de gerek yok. yine aynı şekilde s2 900 lira kadar .adamlar imei yi anında çakiyorlar telefona. sorun falan olmaz . hepsi de gayet sağlam temiz sıfır telefonlar. keyfinbilir.

Kerim.

Üye
Of hı hı evey her oyunda kasiyo

Ali58_58

Üye
bencede motorola atrix al ics güncellmeside aldı ram derdinde yok 1 gb işlemci 1 ghz çift çekirdek gerçekten bunun yanında wonder almak akıl işi değil tabi herkez nasibdekini alıyor ben galaxy w aldım onu kullanıyorum memnunum ama atrix daha iyi senin seçme şansın varken atrix al

albay02

Üye
wonder abimde vardı dandik alma bence

Atrix ics mi aldı ?

polo128

Üye
Ya evet zaten ondan modern combat 3u,most wanted i hic takilma yasamadan oynuyorum kardesim.neyse ugrasamicam

biz ne kullandığımizi biliyoruz , neyin ne olduğunu ayrıca kimin ne olduğunuda biliyoruz o boş bogazini daha fazla calistirip da ugrasma boşuna o yüzden az önce yaptığın gibi uza

Kerim.

Üye
biz ne kullandığımizi biliyoruz , neyin ne olduğunu ayrıca kimin ne olduğunuda biliyoruz o boş bogazini daha fazla calistirip da ugrasma boşuna o yüzden az önce yaptığın gibi uza

Bisey bilmedigin icin ugrasamicam senle hadi uza bakalim polo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...