Galaxy W ROM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy W ROM
Merhaba arkadaşlar galaxy w için düzgün rom yok mu ? stabil olsun yeterli kamera vs sorunları çıkıyo yükleyim diyorum 2 aydır yüklicem yüklicem yeni gelen sürümlerin hepsi hala sorunlu ne zaman gelir bu hatasız rom ? kahh kamera sorunlu çıkıyo yok wifi sorunu felan cm9 veya cm10 2'sinden biri hangisini önerirsiniz ?

Kerim.

Üye
Cm9+tw5 kullaniyorum.galaxy w icin olan neredeyse butun 4.1 ve 4.0 romlarini denedim.en guzeli cm9

-Emre

Üye
kamera hic bi zaman duzgun calismayacak goruntulu gorusme desen zaten hic yok bunlar onemliysr stock roma devam

Ali58_58

Üye
hayır bi dk http://www.maxicep.com/samsung-andr...hizli-akici-stabil-galaxy-w-i8150-717015.html burdaki romu indir şu an ben bunu kullanıyorum tek kelimeyle stock rom (gbnin) adam edilmiş halidir romu ağırlaştıran samsung uygulamları kaldırılmıştşr tabi orjinal rom olduğu için görüntülü görüşme fm radyo vardır xxlml8 kernel kullanılmış ram kullanımı düşmüş ben bravie engine ile adrenaline engine yi ekledim bu arada ses içinde ses artırıcı program eklenmiştir link 2 sd programı vadır bu sayede sistem belleğindeki dosyaları sd karta taşıyabilirsin.romda takılma yoktur hatta internette 2 saat gezdim geri tuşuna bastım ana ekran 1 snyede yani hemen geldi ve hiç takılma olmadı tabi nette gezerken arkaplandada google playda asphalt 7 iniyor mx playerde şarkı açıktı gerçekten akıcı ve telefonun performansını tamamen göstermiş bir romdur tek biraz zayıf yanı launcher olarak adw launcher kullanılmış oda ingilizce zaten birazcık ingilizceniz varsa ( hatta resimlerde var bazı yerlerde ) rom sizin için mükemmel galaxy s3 temasını koymak için adw backup'indirmenizde lazım toplam 1 mb 4 tane acaip küçük dosyalar konudaki anlatımı anlamazsanız bana mesaj atabilirsiniz. ben zaten orjinal rom olarak bunu kullanıyorum jb nightly veya beta sürümüne geçince cynogenmoda geçmeyi düşünüyrum eğer hala gb rom kullanıyosan şiddetle tavsiye ederim bu romu

-Emre

Üye
cm9 kurdum kamerada bir sorun yok

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
Bende cm9 kurdum şuan hiç bir problem yok herşey sorunsuz cm10 gelişene kadar cm9'dan devam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...