Galaxy w cm9 stabiliteyi en üst seviyeye çıkarmak(nighty konu) :D

Galaxy w cm9 rc8 de Thunder i denedim açılış ekranında takılı kaldı. Yeniden rom atmak zorunda kaldım

aBouT

Üye
Thunderbolt script'i flashlamadan önce mount and storage menude bazı ayarların yapılması lazım onları anlatmalısın yoksa bazi arkadaşlarin telefonunda brick olabilir . ayrıca flashladıkdan boot scriptten 2 script'in yüklenmesi gerek yoksa aktif olmaz

videolu anlatımı yapamıyanlar için.

Heroata

Üye
Adam o kadar emek harcamis sadece 3 kisi mi?

Katılıyorum bunu önceden belirtmesi gerekirdi Telefonum açılış ekranında kaldı :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

baştaki linkler ölmüş lütfen yenileyin.

deadhero

Üye
Konuyu okursanız rc5 için yazıyor bunu rc8 de uygularsan sorun çıkması sencede normal değil mi? Xloud, BraiveEngine, lazerdroid, seeder ve thunderbolt her sürümde uygulanabilir sorun çıkarmaz olur mu olmaz mı işe yarar mı yaramaz mı bilmem ama buradan yukarıda yazdıklarımı indirdiğinizde kesinlikle takılma vb. birşey söz konusu değildir. Senin sorunun yoon kernel'den veya kullandığın kernel'den dolayıdır. Yoon ve castangaIT kernel rc5 veya rc6'dan sonra wifi driwerinin değişmesi ve kernelde büyük değişiklikler yapılması üzerine devam edemediler ve yeni çıkan sürümlerle uyumlu değiller. Bir kernel var şuanda kullanılabilecek xda da mevcut fakat orjinal kernel daha iyi.

Wolf389

Üye
bravia engine 2 yardım edin sistem yapıştırmama izin vermiyor