knight97
Üye
aynı sorun bendede var
teşekkürlerHata ayıklamayı kapatin. Ayarlar/depolama ya girin, menü tuşuna basin USB BİLGİSAYAR BAĞLANTISI na basin eger mtp veya ikincisi seciliyse depolamayi isaretleyip cikin. Artik usb kablosunu baglayinca durum cubunda bir bildirim cikmasi gerekiyo o bildirime tiklayin depolamayi ac a basin biraz bekleyin acacaktir. tum doayalari bu sekilde gorebilirsiniz. Ben bu zamana kadar hic sorun yasamadim.
Kurdum gayet guzel calisiyor hic bi sorun yok ama gorev yoneticisi yokbu romun ozelligimi mi yoksa ben hatamı yaptim
Evet yok. Ama home tuşuna basılı tutarak oradan uygulamaları kapatabilirsin.
Peki ram kullanımını ve hafızayı görebileceğim bi program varmı
Bi sorum daha olucak
. Telefon hafızası ile sdcard hafızasını yer değiştirme ile ilgili bi yazı vardı ilk sayfada onu yaparsak olurmu bu işlem yoksa başka bişeyler yapmamız gerekiyomu :confused:
stockrom'daki.not.uygulamasina alternatif olarak ne yukleyebilirim arkadaslar. not kullanan vardir.aranizda..
Kurdum gayet guzel calisiyor hic bi sorun yok ama gorev yoneticisi yokbu romun ozelligimi mi yoksa ben hatamı yaptim
Arkadaşlar stock romdaki görev yöneticisini cm9 da kullanmak istiyorsanız konuyu açmış bulunmaktayım . Linkten takip edebilirsiniz.
http://www.maxicep.com/android-modi...neticisi-task-maneger-790474.html#post6019940
stockrom'daki.not.uygulamasina alternatif olarak ne yukleyebilirim arkadaslar. not kullanan vardir.aranizda..
Bi sorum daha olucak
. Telefon hafızası ile sdcard hafızasını yer değiştirme ile ilgili bi yazı vardı ilk sayfada onu yaparsak olurmu bu işlem yoksa başka bişeyler yapmamız gerekiyomu :confused:
Cevap vereydiniz iyiydi:confused:
Note everything
Bence en güzel google keep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?