safo95
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bu sorunla daha önceden karşılaşılmamıştır.Öneri olarak bütün "wipe" ve "format" işlemlerini eksiksiz yaparak romu tekrar kurunuz.
- - - Eklendi - - -
Öneclikle telefonunuz romun kurulmasına hazır.Yapmanız gerekenler video ve yazıyla ilk sayfada bulunmakta.Bu CM9 mod olması nedeniyle şarj süresi uzun ve hızlı olması nedeniyle CM10 lara göre daha çok tercih ediliyor.Bu romda karşına çıkacak hatalar öle seni bezdirecek nitelikte değil orjinal romda çıkan hatalara benzer hatalar çıkabilir.Eğer telefonu aldığın ilk güne döndürmek ve garantiye tekrar sokmak istersen 1. sayfada "Orjinal Roma Geri Dönme" kısmından video yardımıyla sorunsuz dönebilirsin..
- - - Eklendi - - -
Vpn Programına gerek yok zaten bu CM9 rom otomatik hatları tanıyabilmekte Şahsen kendim bimcell kullanıyorum ve herhangi bir vpn kullanmıyorum
Alpha 8 kullananlardan USB ile depolama yapabiliyormusunuz ? Ayarlardan depolamaya girince Depolama durdu hatası veriyo bende.
Gec gec cm10 akiyoGünaydın ahali, CM9 RC8 kullanıyorum. CM10'a şu an geçmeli miyim biraz daha beklemeli miyim dersiniz?
cm10 şarjı çok çabuk tüketiyorGec gec cm10 akiyo
Öyle mi diyosun, zaten zor duruyorumGec gec cm10 akiyo
CM9'da fazlaca şarj tüketiyor bence. Ama bunun nedeni nedir bilmiyorum.cm10 şarjı çok çabuk tüketiyor
16 gb Hafıza Kartı aldım swap işlemini yaptım. Telefonu kapatıp açtım ama birkaç saat sonra telefon kapandı açtım dondu yine kapandı yine yine ve yine. Sorunları araştırdım ama telde sorun yok. Hafıza kartını çıkarıp çalıştırdı normal çalıştı başka bir Hafıza Kartı taktım ondada sorun yok. Şimdi hafıza kartım çöpe mi gitti yoksa kurtarma ihtalimiz varmı
arkadaşlar rom gayet güzel çalışıyor bence. önemli bir sıkıntı değil ama yeni kişi eklerken sim katına kaydedemiyorum yardımcı olurmusunuz
s60 yada s40 telefon varsa onunla telefonu bıcımlendır duzelır eger hafıza kartında swap alanı olusturduysan eger banada aynı sorunlar oldu bende oyle yapmak zorunda kaldım :
Evet oluşturdum. Saol denicem
beyler bu yazımı iyi okuyun bana hangi rom kullanayım diye mesaj atmayın artık kendim stok yani orjinal rom kullanıyorum en iyi şarj süresi orjinal romda performans konusundada en ufak bir sıkıntı yaşamadım cyanogenmod 9 rc8 kullanmıştım daha önceden şarj süresi orjinal modsuz hali ile gayet iyi oyun performansıda çok iyi diğer romlar cm10 ve 10.1 de oyun performansı ve şarj süresi çok kötü bu yüzden size kullanacaksanız 2 rom söyledim ya stok yada cm9 rc8.
+1 bende daha önce sormuştum cevap alamadımArkadaslar acaba kara liste nasıl ilave edebiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?