Galaxy SIII Patladıı !!! :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Galaxy SIII Patladıı !!! :D

irlandada Bi Adamin Aldiği Telefon 2 hafta kullandiktan sonra Telefonu arabada unutmus Ve geldiğinde koltukta patladiğini görmüs 1 saat günes vurduğu için Samsunga Dava açan adam samsungdan gelen cevabin bilinmeyen bir durum olduğu açiklanmis

Artik Ben Gibi Samsung Sevmeyen Biri Bu Haberi Duyunca Sevindim Nokiayi Damdan atsan hic bisey olmaz

Tepkiler: Mazlum Somer

Enes

Üye
5. kattan çim zemine düşüp beton gibi çalışan bir 5800ım bile buna kafa tutar be

aynen katılıyorum NOKIA' yı damdan atsan bişey olmaz

Bence patlamaya benzemiyor patlamis olsa daha fazla bolgeye zarar verirdi neder dersen resmen yanmis o bolge ama dar bi alan. Yani bu kadar dar bi alana zarar verecek patlama bu kadar simsiyah yakmaz diye dusunuyorum. Kafam karisti anlatamadim galiba

__xXx__

Üye
patlama olsa telefonun yuzeyinide baz alırsak siyah olan kısmın daha geniş ve parçalanmış halde olması lazım ben parçalanma yada ufak çatlaklar göremiyorum ya yanmış yada kasten yakılmış bu cihaz

3rhan336

Üye
benim samsung da baya bi güneşte kalmıştı çok ısınmıştı ama allahtan patlamadı

ia.phlvn

Üye
Resimler önceden de paylaşılmıştı. Haber eski

nokiayı bi kere daha sevdim şarjda kullanırken cayır cayır yanıyor ama birşey olduğu yok

Corrupt

Üye

Talha afferim paylaş bunu.
Bak burda paylaşmak aklıma gelmedi

- - - Eklendi - - -

Kardeş bomba değil herhalde şarj bölgesi ve elektrik aksamının geçtiği yer içten patlamış bulduğu deliklerden dışarı çıkmış.
Batarya patlamamış ya adam ona dua etsin

__xXx__

Üye

kardeşim akımın geçtiği yerin patlaması için telefonun şarja takılı olması lazım adam teli arabada unuttuğunu söylüyor artı o mekanizma biile patlasa hasar daha büyük olur ve pili etkilerdi ama yakılmış yada yanmış gibi görünüyor

Aynen bende bundan bahsediyorum ufacik yere zarar verecek bi patlama bu kadar simsiyah yakmaz cakmakla yakilmis resmen. Maksat sigortadan pafa koparmak

nokia 808 41mp olacak dedi değiş o değiş samsung patladı gitti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...