AndroidTR20
Üye
-
Konu Sahibi
-
samsung bundan sonra Note serisiyle anca gelir kazanır Galaxy Serisi Xperianın amiral gemisinn gerisinde kaldı bence
Samsung Artık Sana kimse Para vermez Nokia gibi Koç dururken
eminim ki Sen hiç nokia Yanından GeçmemişsinCihazlarını ben de sevmiyorum. O kadar telefon arasından adam gibi telefon tek tük var ama "siz öyle sanın" demeden de edemeyeceğim, her türlü satar, her türlü kazanır. En azından şimdilik.
eminim ki Sen hiç nokia Yanından Geçmemişsin
Nokia Bilseydin Böyle Söylemezdin telsizmi Kullanıyorsun ?
Nokia Bilmiyorsun Ozaman Hiç konuşmaya Gerek YokYok ya nerede telsiz. Dumanla haberleşiyoruz biz.
benim şahsi fikrim samsun galaxy s2 tasarımndan vaz geçmeyecekti samsungun bi o tasarımını beğenmiştimArkadaşlar bunu tamamen tarafsız söylüyorum. Herkesin zevki farklıdır ama ben hiç ısınamadım. Gerçekten Samsung'un tasarımını seven var mı ?
Aynen S 2 iyiydi. S3 ve sonrası cihazlarbenim şahsi fikrim samsun galaxy s2 tasarımndan vaz geçmeyecekti samsungun bi o tasarımını beğenmiştim
Malesef ki Samsung tasarıma önem vermiyor.
Hep aynı tasarımı kullandıklarına sevmiş olmalılar değil miBelki de bu önem veren halidir. Belki adamlar beğeniyorlardır yaptıklarını.
nokia, sony ve htc bu firmalar gerçekten çok iyi tasarım yapıyorlar
3 senedir aynı kasaya az gelişmiş donanım koymaktan bıkmadılar acaba gözleri çekik diyemi böyle tasarıma takılı kaldılar oval göz şekline oval tasarımBelki de bu önem veren halidir. Belki adamlar beğeniyorlardır yaptıklarını.
oppo yeni sayılır piyasada ama tasarımı bende beğendimAynen, bence de.
Bir de Oppo Find 7.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?