Galaxy S5 tüm detayları ile karşınızda: 5.1 inç ekran, Snapdragon 801, 16MP kamera ve daha fazlası

]nokianın amiral gemisiydi 3310 hatırlarsan
snake oynarken havaya uçardım[/quote]

Hatirlamazmiyim . Benim bir tekkem vardı köyde onu otlatirdim. Bir ağaç gölgesinde impact space oynardım ve oyunu bitirdim . Huzur ve mutluluk verirdi

]nokianın amiral gemisiydi 3310 hatırlarsan
snake oynarken havaya uçardım

Hatirlamazmiyim . Benim bir tekkem vardı köyde onu otlatirdim. Bir ağaç gölgesinde impact space oynardım ve oyunu bitirdim . Huzur ve mutluluk verirdi[/quote]
valla duygulandım
neyse konuyu dağıtmayalım buliz gelebilir

O zaman nostalji bölümü açalım hep gelmişi konuşuyoruz çünkü gelmiş ve gelecek mutlu ettiği gibi imkanı olmayanı üzer . Bu yüzden geçmişi konuşarak tatminkar ve hasret gidririz .
Bu arada 3310 satan varsa pm bekliyorum .

Enes

Üye
Yine mi samsung

Tepkiler: Invoke

Invoke

Üye
Yine mi touchwiz yine mi plastik yine mi lüzumsuz Hem 5.1" nedir arkadaş? .1 nedir yani?

Bunu alana kadar Note 3 alın Samsung almak isteyen vatandaşlar.

Tepkiler: Dede
Yine mi touchwiz yine mi plastik yine mi lüzumsuz Hem 5.1" nedir arkadaş? .1 nedir yani?
s5 ile telin boyutu büyüdü ya onu gizlemek üçün 5.1" koymuşlardır. yani kandırmaca
s4 ile s5 karşılaştırması yaparsak boyutta bayağı bi fark var
yalnış bilmiyorsam Z1 den sonra Z2 nin boyutunu 5.2" olmasına rağmen küçültmeyi basardilar

Son düzenleme:

papakudioflu

Emekli Yönetici
Samsung Galaxy S5'le hayal kırıklığına uğrayan arkadaşların üzülmesine gerek yok.

Mayıs ayında Galaxy S5 Prime tanıtılacakmış. Ayrıca basın görseli de paylaşıldı

@Nextman

Tepkiler: Dede, Nextman ve Invoke

smh60

Üye
Off Samsung off....

Invoke

Üye

Yok hacı yine büyük, yani Z2>Z1 ekran olarak da toplam ebat olarak da ama boşluklar daha az Z1'e göre.

Nextman

Emekli Yönetici
Yarabandı gibi one ya .Yok ortağım sorun değil 4.3 güncellemesi ile yeni arayışlara girdim zaten ben huawei gibi mesela

@papakudioflu

Tepkiler: Dede ve papakudioflu

Anil-D

Üye
S5 minisi acaba nasil olacak ehe

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yarabandı gibi one ya .Yok ortağım sorun değil 4.3 güncellemesi ile yeni arayışlara girdim zaten ben huawei gibi mesela

@papakudioflu
dostum Android platformunda devam etmeye karar veren biri için şimdilik yapabileceğim tavsiye şudur:

HTC All New One tanıtılana kadar bekleyip o da fos çıkarsa WOW-WEİ

Tepkiler: Nextman

tapatalk

Üye
Yakı değil mi evleaksin yaptigi