Türe
Üye
Samsung seviyesine gelmiş bir firmanın böyle sığ projelerle ilerleyeceğini düşünmüyorum. Belki de S5'in farklı bir versiyonunu daha tanıtırlar. Ayrıca ilk defa bir Galaxy S cihazını 1.5 ay gibi bir surede piyasaya sürecekler. Normalde bu cihazın tanıtımı Mart ortalarında yapılacaktı.Alnından öpüyorum ortağım.Aynen ama beklenen bir hayal kırıklığı zaten S serisi bana göre bitmiştir.
Ben bile hayal kırıklığına uğradım. Daha iyi bir cihaz bekliyordum. Bu durumda yeni cihaz alacak arkadaşlara tavsiyem HTC M8'i beklemeleri yönünde. HTC oldukça iddialı ve sosyal ağlardan bile S5'i ti'ye alıyorlar. Sense6 ve M8 çok iyi bir kombin olabilir. Tasarım konusunda ise yine HTC'nin çok daha inovatif olacağını düşünüyorum.
Acele giden ecele gider diye bir atasözünü hatırladım şimdiSamsung seviyesine gelmiş bir firmanın böyle sığ projelerle ilerleyeceğini düşünmüyorum. Belki de S5'in farklı bir versiyonunu daha tanıtırlar. Ayrıca ilk defa bir Galaxy S cihazını 1.5 ay gibi bir surede piyasaya sürecekler. Normalde bu cihazın tanıtımı Mart ortalarında yapılacaktı.
işin doğrusu Samsung'da bir panik havası var. Samsung Galaxy S4 ne kadar piyasada tutuldu gibi görünse de firma içi beklentilerin çok altında kaldı.Acele giden ecele gider diye bir atasözünü hatırladım şimdi.Haklısın ama yinede satarmı satar oysa kullanıcı verilerini göze alaraka geliştirilse cihazlar ne güzel olur araştırma ve geliştirme eksik ve aceleye neden getirildiğin ilerleyen günlerde göreceğiz bence
ben s2 kullaniyorum yinede almam cunku o telefonla yapip bunla yapamayacagim fazla bisey yok
S4'lerin Fiyatı Düşer Artık S3 Fiyatına S4
Neden ram ve pp düştü?
Note 2 ile s4 ün rami aynı olduğu gibi s5 le note 3 te aynı ramde olmalıydı benceppi tmmda ram aynı 2gb
s serisne göre note 3e göre düşük gelebilir sonuçta farklı sınıflar
Samsung'un şuan sorunu donanım değil bana göre. Asıl sorun yazılım. Yine pek bir gelişim gösterememişler anlaşılan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?