Galaxy S5 tüm detayları ile karşınızda: 5.1 inç ekran, Snapdragon 801, 16MP kamera ve daha fazlası

Türe

Üye

Tepkiler: Dede, Invoke, pirenuri ve 1 kişi daha

.caner.

Üye
Abi yapma ya, otobüste herkes bana baktı.

Tepkiler: Dede

0MG90

Üye
M8 bu cihazdan daha iddialı gelecek bence. Sense 6 bekliyor herkes.

Tepkiler: By_Casparov

papakudioflu

Emekli Yönetici
Alnından öpüyorum ortağım.Aynen ama beklenen bir hayal kırıklığı zaten S serisi bana göre bitmiştir.
Samsung seviyesine gelmiş bir firmanın böyle sığ projelerle ilerleyeceğini düşünmüyorum. Belki de S5'in farklı bir versiyonunu daha tanıtırlar. Ayrıca ilk defa bir Galaxy S cihazını 1.5 ay gibi bir surede piyasaya sürecekler. Normalde bu cihazın tanıtımı Mart ortalarında yapılacaktı.

Tepkiler: Nextman

ozakin70

Üye

Al bi twit daha atmışlar;Dpardon benden önce paylaşılmış yeni gördüm;D

Nextman

Emekli Yönetici
Acele giden ecele gider diye bir atasözünü hatırladım şimdi .Haklısın ama yinede satarmı satar oysa kullanıcı verilerini göze alaraka geliştirilse cihazlar ne güzel olur araştırma ve geliştirme eksik ve aceleye neden getirildiğin ilerleyen günlerde göreceğiz bence

papakudioflu

Emekli Yönetici
işin doğrusu Samsung'da bir panik havası var. Samsung Galaxy S4 ne kadar piyasada tutuldu gibi görünse de firma içi beklentilerin çok altında kaldı.

Rakipler de çok sağlam geliyor. LG Nexus 4-5 G2-G3-Pro2 ile Sony Z serisi ile ciddi tehdit. HTC zaten yaralı aslan en tehlikelisi ki çok sağlam bir veya iki cihaz çıkartacaklar gibi görünüyor.

Bir de ülkemizde "meşhur" olmayan cihazlara kimse bakmaz ama bu durum dünyada tam tersine işliyor. En tehlikeli rakiplerden biri de Huawei. Buyurun adamlar yapmış.

Samsung Sgs3 ve Sgs4 döneminde hem Android platformunda hem diğer platformlarda ciddi rakip olabilecek modellerle yarışmadı. Rekor satışları biraz da buna bağlanıyor. Ama bu sefer durum o zamanlardan çok farklı.

"Lider Çıtayı, Her Zaman Yükselten Olmalı"

Tepkiler: Dede, Invoke, 0MG90 ve 2 diğerleri

Nextman

Emekli Yönetici
Hakikaten güzel cihazlar çıkıyor Huawei gayet hızlı çıkışı var

Tepkiler: Dede ve .caner.

tapatalk

Üye
şöyle bir şey var Huawei samsung çapında bir üretici

Tepkiler: Dede, Nextman ve .caner.

Türe

Üye
Bu gidişle Nokia ' yı takip edecek Samsung da.

ben s2 kullaniyorum yinede almam cunku o telefonla yapip bunla yapamayacagim fazla bisey yok

Invoke

Üye
ben s2 kullaniyorum yinede almam cunku o telefonla yapip bunla yapamayacagim fazla bisey yok

Aslında var da S2 işinizi görüyorsa, o telefonun artıları sizin için ihtiyaç değilse dediğiniz gibi gereksiz olur, israf olur. Tüm memleket bu mantıklı ilerleseydi telefona taksit kalkmazdı. =P

Tepkiler: frk uzn, Dede, vegatablo ve 1 kişi daha

ozakin70

Üye
arkadaşlar kilit ekranındaki animasyondan dolayı sanki parmak izi ekrandan yapılıyormuş gibi bi izlenim var bunu not olarak alalım konuya çünkü samsung ta apple gibi home tuşuna konuşlandırmış touch ıd yi iPhone 5S deki gibi parmağımızı deydirerek değilde sürterek yani biraz daha eskimsi bi teknoloji ile yapılıyor benden küçük bi bilgilendirme @ANIL
Kanıt için donanım haberdeki incelemenin 4.48 sn sinden itibaren izleyin;D

Son düzenleme:
S4'lerin Fiyatı Düşer Artık S3 Fiyatına S4

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Samsung'un şuan sorunu donanım değil bana göre. Asıl sorun yazılım. Yine pek bir gelişim gösterememişler anlaşılan.

Tepkiler: jailbroken, Dede ve Invoke