0MG90 Üye kerem28yuksel' Alıntı: O paraya iphone 5s alaydiniz hem stabil hemde uygulamalari en fazla (Android fazla diceksiniz ama yarisi gereksiz is gormuyo) Genişletmek için tıkla ... En kaliteli mağaza App Store zaten
kerem28yuksel' Alıntı: O paraya iphone 5s alaydiniz hem stabil hemde uygulamalari en fazla (Android fazla diceksiniz ama yarisi gereksiz is gormuyo) Genişletmek için tıkla ... En kaliteli mağaza App Store zaten
OnurYurdakul Üye Konu Sahibi 0MG90' Alıntı: En kaliteli mağaza App Store zaten Genişletmek için tıkla ... İphone Kullanmadıgım için bir şey diyemem
0MG90' Alıntı: En kaliteli mağaza App Store zaten Genişletmek için tıkla ... İphone Kullanmadıgım için bir şey diyemem
muratvemine Üye S5 hatali bi tercih olmus bence.Androidin tadina nexus 5 ile varirsin anca.Saf androidden bahsediyorum.
S5 hatali bi tercih olmus bence.Androidin tadina nexus 5 ile varirsin anca.Saf androidden bahsediyorum.
BRKTNL Üye [USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: Oha denemelik S5 mi alınır ? Banada şurdan denemelik Z3 versene Genişletmek için tıkla ...
[USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: Oha denemelik S5 mi alınır ? Banada şurdan denemelik Z3 versene Genişletmek için tıkla ...
MoonLife01 Üye Emin ol cok süper telefon almışsın. pişman olmıcaksın ve Asla wpye dönmiceksin Dünyanin en iyi ekranın sahib telefon şuanda Galaxy S5...
Emin ol cok süper telefon almışsın. pişman olmıcaksın ve Asla wpye dönmiceksin Dünyanin en iyi ekranın sahib telefon şuanda Galaxy S5...
OnurYurdakul Üye Konu Sahibi MoonLife01' Alıntı: Emin ol cok süper telefon almışsın. pişman olmıcaksın ve Asla wpye dönmiceksin Dünyanin en iyi ekranın sahib telefon şuanda Galaxy S5... Genişletmek için tıkla ... Hala wpdeyim
MoonLife01' Alıntı: Emin ol cok süper telefon almışsın. pişman olmıcaksın ve Asla wpye dönmiceksin Dünyanin en iyi ekranın sahib telefon şuanda Galaxy S5... Genişletmek için tıkla ... Hala wpdeyim
OnurYurdakul Üye Konu Sahibi YaşlıTaşCocuk54' Alıntı: Bnce nexus alsaydin veya m8 Hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... Babama verdim zaten şuan wpdeyim wp10 düzgün çıkmazsa geçerim androide
YaşlıTaşCocuk54' Alıntı: Bnce nexus alsaydin veya m8 Hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... Babama verdim zaten şuan wpdeyim wp10 düzgün çıkmazsa geçerim androide
Polymath Üye s5 i ne kadar kötülemişsiniz yav. ADam sanki Androide ace ile geçmiş gibi davranmışsınız. Yuh dedim içimden. Dışada vurdum şimdi
s5 i ne kadar kötülemişsiniz yav. ADam sanki Androide ace ile geçmiş gibi davranmışsınız. Yuh dedim içimden. Dışada vurdum şimdi
MoonLife01 Üye Polymath' Alıntı: s5 i ne kadar kötülemişsiniz yav. ADam sanki Androide ace ile geçmiş gibi davranmışsınız. Yuh dedim içimden. Dışada vurdum şimdi Genişletmek için tıkla ... Kedi çigere ulaşamayınca mundar dermiş kardeşim bunlarınki o hesab oluyor Onur Yurdakul' Alıntı: Hala wpdeyim Genişletmek için tıkla ... Neden wp desin?
Polymath' Alıntı: s5 i ne kadar kötülemişsiniz yav. ADam sanki Androide ace ile geçmiş gibi davranmışsınız. Yuh dedim içimden. Dışada vurdum şimdi Genişletmek için tıkla ... Kedi çigere ulaşamayınca mundar dermiş kardeşim bunlarınki o hesab oluyor Onur Yurdakul' Alıntı: Hala wpdeyim Genişletmek için tıkla ... Neden wp desin?
OnurYurdakul Üye Konu Sahibi MoonLife01' Alıntı: Kedi çigere ulaşamayınca mundar dermiş kardeşim bunlarınki o hesab oluyor Neden wp desin? Genişletmek için tıkla ... Sıkıntı
MoonLife01' Alıntı: Kedi çigere ulaşamayınca mundar dermiş kardeşim bunlarınki o hesab oluyor Neden wp desin? Genişletmek için tıkla ... Sıkıntı