Senyor Keş
Üye
Okey hocam verdiğiniź linki bu gece denicem wipe yapıp hint romunu kurucam youtube problemi kalkarmı tahmininizce?Hocam düzelirmi sorun boşu boşuna yapmayalım?
Hocam sizinki nasıl düzeldi ne yaptınız?Hocam bide bu romu odinda pda'yamı yoksa ap'yemi koyucaz?
bende 4.2 ye donerken telde invalid scriptte kaldi napmaliyimaynı sorun bende de bi kere olmuştu. fu ll wipe ve mega wipe yapıp stok 4.4.2ye geri dönünce düzeldi. sizin sayacı artırma gibi bi lüksünüz olmadığına göre bu sorunu servise vererek yahut wipe yapıp yeni yazılım yükleyerek cozmeniz mümkün
telefon 2 gündür duruyor oyle kimsede bir sey demiyor yardim edin 4.2 ye donmem sart
evet güncelleme çoktan geldiHocam güncelleme gelmiş 4.4mü acaba
Asabi hocam youtube sorunu Hindistan romu yùklemem ile çòzùlmùştùr.Fakat şimdide telefon ingilizce oldu.
Hangi ülkenin romu daha stabil bir bilgin var mı hocam? Rusyanın romunda çok hata olduğunu duydum.Bu arada an itibari ile youtube sorunu yeniden basladı.Sabah 8den beri sorun yoktu ama yine oldu.Chromedan youtube'a girdiğimde ise sorun yok deli olucam.4.3te bu telefonun bir tane hatası yoktu.
Hocam recovery'de Knox warranty 1 yazìyorSen bana stabil tùrkçe stock rom ònerirmisin hangi ülkenin olursa olsun.
Sayaç çok artarmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?