Nextman
Emekli Yönetici
Verdiği hata değil uyarı değerli arkadaşım.Download mode stock yada uyarlanmış yazılımları Odin programı ile yüklemek için girilen mod bölümüdür.Dikkatli bir şekilde işlem yapılmalıdır.Örnek video buradan izleyebilirsiniz.Download moda girerken Warning hatası veriyor. Custom Rom felan bisler diyor ses acmaya basarsam devam ses kapamaya basarsam yeniden başlatiyor. Lutfen acil yardım edin.
Ne silinmiş anlamadımSait abi bana 4.2 s bini silinmis link verirmisin
s bini mi bootumu ne 4.2 ye donücemdeNe silinmiş anlamadım?
Sen şu kırık olan linki yazarmısın neymiş merak ettims bini mi bootumu ne 4.2 ye donücemde
Buyur bakalım bizde yoksa kimsede yokturLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ben baskada bulamadim son care senden istemek
telefonu temizliyomusun wipe data vs yapiyomusunArkadaşımda esdört varda benim telefonumla karşılaştırınca bazı oyunlarda s4 kasılıyor arkadaşım diyorki benim esdört senin g den daha iyi değil mi neden böyle kasıyor bende bi açıklama yapamadım nedeni nedir?
Hayır arkadaşım sıradan bi samsung kullanıcısı wipe tan datadan anlamazki varsa bi ram yöneticisi vardırtelefonu temizliyomusun wipe data vs yapiyomusun
4.2 ye artik gecip sorunsuzca kullanabilirim kafam rahat
o zaman bilememHayır arkadaşım sıradan bi samsung kullanıcısı wipe tan datadan anlamazki varsa bi ram yöneticisi vardır
olucak merak etme odinden cakiuoz demi4.2.2ye geri donsende bi fark olmucak
olucak merak etme odinden cakiuoz demi
bataryası iyidi en azındanevet. hiçbi farkı yok 4.2.2 de performans adına bişey bekleme takılmalar mevcut
Abi invalid script diye hata veriyor telefonBuyur bakalım bizde yoksa kimsede yoktur
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Wipe yapıp Odinle 4.4.2'yi yeniden flaşlayabilirsin.Arkadaşlar benim telefonumda stock 4.4.2 (OTA) yüklü şuan. Ama youtube sorunu var. Şimdi stock 4.4.2nin üzerine yine stock 4.4.2 (Sammobile) kurabilirmiyim odinden? Çünkü bu youtube sorunu gerçekten çok sinir bozucu. Yorunlarınızi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?