kadir9809
Üye
-
Konu Sahibi
-
Umarım Öyle Olurdedikleri gibi 1 1.5 haftaya oturur şarj süresi merak etme
sadece arama için kullanırsam gerçekten o kadar dayanıyor yani öyle oldugu Yerde kalsa hiç şarj düşmüyor. Ama işte Elime alınca Sonuç Ortada. Umarım Düzelireskidendi o olay ayrıca şarjın tam boşalmasını beklemeyede gerek yok s4 internette çok şarj harcıyor ben sadece telefon görüşmesi yapmak için kullandığım zaman 2.5 gün gidiyor ama bilgisayar gibi kullanırsanız fazla gitmez ki bir laptop un şarjı okadar gitmiyor bence bir laptop dan çok çok iyi bir şey
Buyurun ornek ki yarida cektim sarji
[/QU
OTE]
Ekran fazla yiyo senın fazla benım %20 25 civarı. Bende Dün bugün 10 saat falan olmustu batarya baya doluydu elime aldım bitti işte şarjdan yeni çıkardım.
- - - Eklendi - - -
Umarım Öyle Olur. Bu arada Teşekkürlers3 mini aldığımda benimde şarj sorunum vardı bi gün dayanmıyodu bi hafta sonra bataryadan tam performans almaya başladım yani sende düzenli olarak ötmeye başladığında şarja tak 1 hafta sonra falan farkı anlayacaksın, güle güle kullan
Benim Ekran 1 sayfa Sadece. 4 5 tane de kısayol var sadeceFarkindayim cunku ekranda kullanmam gereken araç sayısı fazla
Gayet İyi ama sanırım cok fazla takılmadın telefondaBuda benim ki
Oyun oynayınca şarj gidiyo. Düzelir güncellemeler ile sanırım. Bu vodafone internet konusunda sizce iyi mi ? Fiyat konusunda falan
verdiğin bilgiler icin teşekkür ederim kardeşim8 saat şarj yapma olayı nikel kadmiyum pillerde yapılması gereken bir işlemdi.
yıllardır cep telefonlarında lityum iyon pilleri kullanılıyor ve ''şarj tamamlandı'' uyarısına kadar şarj etmen yeterlidir.
verdiğin bilgiler için teşekkür ederim kardeşim
dediğin doğru 1 hafta içerisinde gerçek performansına ulaşacaktır pilin.
şarj süresine takılma bütün üst seviye telefonlarda şarj en fazla 14-18 saat gider. benimde s3 var 1 günü zor çıkartıyorum o da fazla kullanmazsamtelefonunda bir sorun yok hayırlı olsun bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?